کد خبر: ۲۸۸۴۹
تاریخ انتشار : ۱۷ آبان ۱۳۹۳ - ۲۱:۳۴

بیستمین دوره نمایشگاه مطبوعات افتتاح شد

مراسم افتتاحیه بیستمین دوره نمایشگاه مطبوعات روز گذشته طی مراسمی گشایش یافت.

در این مراسم که در مصلای امام خمینی(ره) برگزار شد، رئیس مجلس شورای اسلامی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از اهالی رسانه حضور داشتند.
علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در این مراسم گفت: اگر رسانه‌ها در تبیین اقتصاد مقاومتی وارد عمل شده و آن را برای مردم بیان کنند مسلما زمینه‌های خوبی در جامعه برای تحقق آن ایجاد می‌شود؛ اقتصاد مقاومتی با ابلاغ بخشنامه یا کار دولتی حل نمی‌شود بلکه در این زمینه نیاز به اراده ملی هستیم.
وی درباره مذاکرات هسته‌ای نیز خاطرنشان کرد: فکر می‌کنم در مسئله هسته‌ای راهی که دولت و 1+5 طی می‌کنند عقلایی است، البته در صورتی که در این زمینه به توافق مطلوب برسند.
لاریجانی در پایان با اشاره به مشکلات معیشتی خبرنگاران اظهار داشت: از دولت می‌خواهیم برای رفع بی‌ثباتی معیشتی اصحاب رسانه به مجلس لایحه‌ای ارائه دهد تا استرس و نگرانی معیشتی اصحاب رسانه برطرف شود.
علی جنتی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در بخش دیگری از مراسم به تبیین شعار امسال نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها (‌رسانه، آزادی مسئولانه) پرداخت و بیان داشت: این شعار بسیار هوشمندانه انتخاب شده است.
وی افزود: منظور از این شعار بیان مسائل و مطالب از سوی رسانه‌ها با رعایت قوانین عرفی و اخلاقی لازم است.
حسین انتظامی، معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز درباره‌ نمایشگاه مطبوعات گفت: یکی از رویکردهای نمایشگاه مطبوعات واگذاری امور به خود مردم بود. در این زمینه همه شعارهای زیادی می‌دهند، مهم این است که در عمل این اتفاق رخ دهد. یکی از شیوه‌های دقیق‌تر برای عملی کردن این موضوع این است که به نمایندگان مردم که صنوف هستند و می‌توانند مطالبات را برنامه‌ریزی کنند امور نمایشگاه را واگذار کنیم. ما در این زمینه از همکاری شورای هماهنگی مدیران مسئول مطبوعات بهره گرفتیم. در حال حاضر ما چهار تشکل مدیریتی داریم و امیدواریم تعداد این تشکل‌ها بیشتر هم بشود.
گفتنی است، با اینکه این دوره از جشنواره مطبوعات با یک سال وقفه برگزار می‌شود، اما به نامنظم‌ترین جشنواره مطبوعات در تمام دوره‌های خودش مشهور شده است.
در زمان برگزاری مراسم رسمی افتتاحیه بیستمین نمایشگاه مطبوعات، همچنان بسیاری از غرفه‌ها در تکاپوی آماده‌سازی بودند.