کد خبر: ۲۸۷۴۰۵
تاریخ انتشار : ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۱
رئیس پلیس آگاهی پایتخت خبر داد

کشف 20 موتور، 15 خودرو و ۲ هزار قطعۀ لوازم خودروی سرقتی و بازداشت ۵۷ سارق و مالخر

 
 
 
رئیس پلیس آگاهی پایتخت گفت: جلسات مستمری درخصوص ایمنی و امنیت خودروها با خودروسازان داخلی داریم و در این جلسات از آنها خواسته‌ایم که خودروها به ردیاب مجهز 
شوند.
به گزارش ایرنا، سردار علی ولی‌پور گودرزی در حاشیه نمایشگاه طرح دستگیری سارقان و مالخران وسایل نقلیه در گفت‌وگو با خبرنگاران با موضوع ارتقای ایمنی خودروها افزود: در جلسات مستمر خود با شرکت‌های خودروساز داخلی که شخص استاندار تهران هم حضور دارند، نظرات و دیدگاه‌های خود را مطرح می‌کنیم تا معایب خودروها را برطرف کنند البته در این راستا تولید برخی خودروها که امنیت و ایمنی لازم را نداشتند، متوقف شده است.
ولی‌پور گودرزی ادامه داد: استفاده از وسایل و تجهیزات الکترونیکی درخودروها راهکار خوبی برای ممانعت از سرقت خودروها بوده و می‌تواند سرنخ خوبی برای پیدا شدن وسیله نقلیه بعد از سرقت باشد.
وی بیان داشت: همکارانم طی چند روز گذشته در تلاش شبانه‌روزی و با هماهنگی مرجع قضائی افرادی که در سرقت خودروها و محتویات آن نقش داشتند، شناسایی و ۵۷ متهم دستگیر شده‌اند. از این سارقان و مالخران تعداد ۲۰ دستگاه خودروی مسروقه، ۱۵ دستگاه موتورسیکلت و ۲ هزار قطعه لوازم خودرو دزدی، کشف و ضبط شد.
رئیس پلیس آگاهی پایتخت یادآور شد: این طرح‌های پلیس به صورت مستمر و هفتگی با موضوعات مختلف در حال انجام است.