کد خبر: ۲۸۷۳۴
تاریخ انتشار : ۱۶ آبان ۱۳۹۳ - ۲۰:۰۰

تشییع شهدای الاحساء در عربستان با شعار مرگ بر آل‌سعود

مردم شهر الاحساء در شرق عربستان دیروز شهدای حادثه تروریستی شب عاشورا را با فریاد مرگ بر«‌آل سعود» تشییع کردند.


به گزارش خبرگزاری فارس، اهالی روستای «الدالوه» درشهر الاحساء، دیروز شهدای حادثه تروریستی «حسینیه المصطفی» را تشییع کردند و پیکرشان به خاک سپردند.شرکت‌کنندگان در این مراسم با شعار «مرگ برآل سعود» اعتراض خود را نسبت به اقدامات دولت عربستان اعلام کردند.
هفته گذشته همزمان با شب عاشورای حسینی ماموران آل‌سعود با حمله به حسینیه المصطفی 7 نفر را شهید و 30 نفر را زخمی کردند.
مقامات آل‌سعود برای تبری جستن از این جنایت طبق روال معمول به صورت شتابزده و بدون هیچگونه تحقیقاتی این جنایت را به اعضای القاعده نسبت دادند و اعلام کردند 20  نفر را در این خصوص بازداشت کرده‌اند.
آغاز اضمحلال آل سعود
از سوی دیگر «حمزه حسن» نویسنده و مبارز معروف عربستان، جنایت الاحساء را در تاریخ عربستان بی‌سابقه توصیف کرد و مسئول آن را دولت عربستان دانست. این نویسنده حادثه الاحساء را «مقدمه‌ای برای فروپاشی آل‌سعود» عنوان و تاکید کرد «کشتار شیعیان الاحساء، نتیجه انحلال حاکمیت عربستان و مشروعیت آن است.
از سوی دیگر عبدالباری عطوان نویسنده سرشناس جهان عرب نیز به انتقاد از سیاست‌‌های منطقه‌ای عربستان پرداخت و اعلام کرد: شعله‌های آتش‌ فتنه‌های دینی و طایفه‌ای که خاندان آل‌سعود درمنطقه افروخته است هم اکنون به  عمق خاک عربستان رسیده است.
این نویسنده مشهور با اشاره به حمایت‌های عربستان از تروریست‌های داعش تاکید کرد:«سیاست‌های سعودی‌ها اکنون درحال دادن نتایج عکس هستند، به گونه‌ای که داعش موفق شده است عمق خاک عربستان را هدف قرار دهد.» حمایت عربستان از تروریست‌های داعش در عراق و سوریه تاکنون انتقادات زیادی را در سطح افکار عمومی جهان برانگیخته است.