کد خبر: ۲۸۵۱۶
تاریخ انتشار : ۱۳ آبان ۱۳۹۳ - ۲۰:۴۳

پنتاگون: خودکشی، اصلی‌ترین دلیل مرگ نظامیان آمریکا است

براساس گزارش یک مجله تخصصی وزارت دفاع آمریکا، بیشتر تلفات نظامیان آمریکایی طی سال‌های 2012 و 2013 بر اثر خودکشی بوده است.


براساس گزارش آماری که ماهنامه تخصصی پزشکی پنتاگون منتشر کرده است، اصلی‌ترین عامل مرگ نظامیان آمریکایی طی سال‌های 2012 و 2013 خودکشی بوده است. این درحالی است که طی سال‌های 2004 تا 2011 بیشتر سربازان در پی درگیری و جنگ جان خود را از دست می‌دادند. طبق تحقیقات صورت گرفته در خلال جنگ‌های عراق و افغانستان یک نفر از هر سه کشته  نیروهای نظامی آمریکا در طی سال‌های 2005 تا 2010 در درگیری بوده که این عدد در سال 2007 از مرز 46 درصد هم فراتر رفت.
بنا بر ادعای پنتاگون بیش از 6800 نظامی آمریکایی در دو جنگ عراق و افغانستان کشته شدند و همچنین 3 هزار نفر از نیروهای کادر غیرنظامی پنتاگون جان خود را از دست دادند.
پنتاگون به علت خودکشی سربازان آمریکا اشاره‌ای نکرده است اما به نظر می‌رسد مشکلات روحی روانی حاصل از جنایت از جمله دلایل مهم این مسئله باشد.