kayhan.ir

کد خبر: ۲۸۴۹۲۱
تاریخ انتشار : ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۱:۴۳

رئیس صداوسیما: شهدای رسانه روشنگر مسیر در آوردگاه جنگ نرم هستند (اخبار ادبی و هنری)

رئیس صداوسیما گفت: شهیدان، چراغ راه ملت بزرگ ایران اسلامی هستند و شهدای رسانه، روشنگر مسیری هستند که اهالی رسانه در آوردگاه جنگ نرم در آن طریق برای تعالی ارزش‌های متعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی استوار و مستحکم گام برمی‌دارند.
 
 
 
پیمان جبلی روز دوشنبه در پیامی به یادواره شهید شاخص رسانه ملی و صداوسیمای خراسان رضوی و مراسم گرامیداشت سی‌وهفتمین سالروز شهادت سردار شهید «مهدی فرودی» نویسنده و تهیه‌کننده شهید رادیو افزود: خدای را شاکریم که در دوران تحول سازمان صداوسیما توجه به شهیدان اهمیت بیشتری یافته است و آنانی که سالیانی متمادی برای ما کمتر شناخته شده یا گاه گمنام بودند شناسایی و تجلیل شدند. وی ادامه داد: شهید فرودی از جمله این شهیدان بود که از فردوس خراسان به فردوس جاودان اوج گرفت و آسمانی شد. شهید بزرگواری که با عنوان تهیه‌کننده به میدان شلمچه و عملیات کربلای چهار رفت تا انعکاس‌دهنده دلاوری‌ها و حماسه‌سازی‌های رزمندگان غیور اسلام باشد و جان عزیز خویش را بر سر نشر این رخدادها تقدیم درگاه الهی کرد.
رئیس رسانه ملی در این پیام آورده است: چه قدر وظیفه‌ای که امثال شهید فرودی بر دوش ما گذاشته‌اند سنگین است و ان‌شاء‌الله شهید فرودی و سایر شهیدان رسانه در فردای محشر، شفیع ما باشند. طول عمر با برکت برای یادگاران آن شهید عزیز از درگاه الهی مسئلت کرده و از تک‌تک عزیزانی که برای شناساندن این شهید بزرگوار و سایر شهیدان رسانه در تلاشند، سپاسگزارم.
سردار شهید «مهدی فرودی» در سال ۱۳۳۴ در فردوس خراسان و در خانواده مذهبی دیده به جهان گشود و سپس با خانواده‌اش به مشهد مهاجرت کرد. وی در دوران کودکی پدرش را از دست داد و با سرپرستی مادرش در یک فضای اعتقادی و دینی، بزرگ شد. او در دوران انقلاب اسلامی از مریدان امام خمینی(ره) بود که بارها از سوی ساواک تعقیب و زندانی شد.
وی در صدا و سیمای مرکز خراسان رضوی مشغول به کار بود و از وی آثار زیبایی همچون آلبوم‌‌های بزرگ از تصاویر شهدا، اشعار زیبا و خاطرات جبهه و کتابخانه‌ای با پنج‌هزار جلد کتاب برجای مانده است. این شهید بزرگوار در اوایل انقلاب اسلامی مدتی به عنوان پاسدار در سپاه مشغول شد و سپس به صداوسیمای مرکز خراسان پیوست و به عنوان تهیه‌کننده فعالیت کرد.
وی در زمان جنگ تحمیلی چندین‌بار به جبهه‌‌ها رفت و سرانجام در تاریخ چهارم دی‌ماه ۱۳۶۵ در کربلای چهار، منطقه شلمچه به فیض شهادت رسید.