محدودیت استفاده از تلگرام برای کارشناسان سازمان جاسوسی سیا
خبرگزاری آمریکایی بلومبرگ در گزارشی از محدودیت استفاده از شبکه اجتماعی تلگرام برای کارشناسان امور روسیه در سازمان سیا خبر داد.
در گزارش بلومبرگ آمده است: نگرانی نهادهای اطلاعاتی آمریکا باعث شده است کارمندان سازمان سیا حق استفاده از تلفنهای همراه شخصی خود را در محیط کار نداشته باشند و از کار با تلگرام روی کامپیوترهای خود منع شوند.
به گزارش ایسنا این رسانه آمریکایی در مقالهای به کمکاری نهادهای اطلاعاتی آمریکا در استفاده از «منابع آشکار» و در دسترس عموم پرداخت و گزارش داد که نهادهای دولتی ایالاتمتحده نیز از برخی ابزارهای مدرن جاسوسی وحشت دارند. 2 منبع آگاه که نخواستند نامشان فاش شود، به بلومبرگ گفتند که تحلیلگران سازمان سیا از به همراه داشتن تلفنهای همراه خود در محیط کار منع شدهاند و برای کار با این دستگاهها، باید ساختمانهای سازمان سیا را ترک کنند. پیامرسان تلگرام بهشدت در روسیه محبوب است و طیف بزرگی از کاربران آن را روسها تشکیل میدهند.
غیر از تلگرام استفاده از شبکه اجتماعی چینی تیکتاک نیز در آمریکا با محدودیتهای زیادی مواجه است. بر اساس گزارشها تیکتاک که بیش از ۱۵۰میلیون کاربر آمریکایی دارد، با درخواستهای فزاینده از سوی قانونگذاران آمریکایی و مقامات ایالتی برای ممنوعیت سراسری این اپلیکیشن به دلیل نگرانیها نسبت به احتمال اعمال نفوذ دولت چین در این پلتفرم، روبهرو شده است. این اپلیکیشن ویدئویی، محبوبیت زیادی در میان نوجوانان دارد. طبق بررسی مرکز تحقیقاتی پیو، ۶۷درصد از نوجوانان آمریکایی در سن ۱۳ تا ۱۷ سال، از تیکتاک استفاده میکنند و ۱۶درصد از همه نوجوانان میگویند تقریبا به طور دائم از این اپلیکیشن استفاده میکنند. تیکتاک اعلام کرده است که اکثر کاربرانش بالای ۱۸ سال سن دارند. مونتانا نخستین ایالت آمریکا است که فرماندارش برای حمایت از شهروندان در برابر فعالیت اطلاعاتی چین، قانونی را برای ممنوعیت فعالیت اپلیکیشن چینی تیکتاک در این ایالت امضا کرده است.