kayhan.ir

کد خبر: ۲۸۲۲۲۸
تاریخ انتشار : ۰۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۱:۵۳

کیهان و خوانندگان

 
* مهم‌ترین تریبون‌هایی که وظیفه دارند مشوق حضور مردم در انتخابات و پررونق کردن میدان رقابت باشند، بدون شک احزاب و گروه‌های سیاسی هستند. حال اگر قرار باشد یک حزب سیاسی در بزنگاه انتخابات غیرفعال باشد یا آنکه ژست تحریم بگیرد و هواداران را به قهر با صندوق دعوت کند، نه تنها به رسالت قانونی و مربوط به فلسفه وجودی خود عمل نکرده، بلکه در مسیر گروه‌هایی حرکت کرده است که از آنان به براندازان یاد می‌شود.
آبرودی
*اعتقادم بر این است که اگر مسائل و کارکردهای نظام به خوبی برای مردم تبیین شود مردم نسبت به آینده امیدوار می‌شوند. مردم باید بدانند تک تک آرای هر کدامشان بر قدرت ملی کشور می‌افزاید. هر کسی که این آب و خاک را دوست دارد باید به وسط میدان بیاید و با مشارکت در انتخابات دشمن را مایوس کند.
نواب
*آنچه که باعث افزایش مشارکت مردم در انتخابات می‌شود، امیدآفرینی است. نامزد‌های انتخابات‌،کسانی که تریبون دارند و کسانی که در جامعه فعال اجتماعی یا سیاسی هستند‌ وظیفه دارند به صورت منطقی و مستدل امید را در دل مردم زنده کنند.
اسکندری
*در جواب به اظهارات برخی‌ها که صحبت از بی‌تاثیر بودن مشارکت مردم در انتخابات می‌کنند عرض می‌کنم‌، از ابتـدای انقلاب تا الان دولت‌هایی روی کار آمدند که گاه ۱۸۰ درجه با هم اختلاف دیدگاه سیاسی داشتند. اگر رای مردم بی‌اهمیت بود، هیچ گاه این اتفاق نمی‌افتاد. پیداست کـه مردم این انتخاب هـا را انجام داده‌اند و این دولت‌ها با رویکردهای مختلف را روی کار آورده‌اند. 
تکثیری
*در کنار همه انتقادات و مشکلاتی که ممکن است وجود داشته باشد، عاقلانه نیست که کسی با انتخابات قهر بکند.خیلی بد است که تعیین سرنوشت خود را به دست دیگران بسپاریم. اگرما نیاییم انتخابات روی زمین نمی‌ماند بلکه دیگران برای ما تصمیم‌گیری می‌کنند. هرکسی که این سرزمین و آب و خاک را دوست دارد باید در انتخابات مشارکت داشته باشد.
جمال‌آبادی
*مردم باید بدانند که ارزش هر رای آنان در انتخابات از موشک نقطه زن هم بیشتر است. دشمنان خارجی کشور با دیدن مشارکت حداکثری می‌فهمند که مردم ما هر قدر هم مشکلات داشته باشند اما با هم متحدند و پای کشور و نظامشان ایستاده‌اند.
جوادی
*هر چقدر نمایندگان متخصص‌تر انتخاب شوند، طبیعتا قوانینی که در مجلس به تصویب می‌رسد، کارشناسانه‌تر است و می‌تواند مشـکلات مردم را حل کند. اگر مجلسی کارآمد توسط مردم تشـکیل شود قادر خواهد بود دولت و سایربخش‌ها را برای حل مشـکلات مردم به خط کند.
شمسایی
*یکی از اهداف مهم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و تاکید مقام معظم رهبری، فراهم کردن زمینه لازم برای مشارکت حداکثری مردم در انتخابات است. اصولا هر نظامی که مبتنی بر جمهوریت باشد مشارکت مردم در انتخابات برای آن مهم است. در ایران هم هرچه مشارکت مردم در انتخابات بیشتر باشد، قدرت کشور در برقراری و توسعه روابط بین‌المللی ارتقا پیدا خواهد کرد.
مجتهدی
* صنعت گردشگری، یکی از برندهای تبلیغاتی فریب رژیم اشغالگر قدس با هدف کشاندن دیگر یهودیان برای ورود و زندگی در سرزمین‌های اشغالی بود. از ۷ اکتبر و با شکست ترمیم‌ناپذیر اسرائیل دیگر این ابزار از دستان مسئولان رژیم گرفته شده است. رژیم کودک‌کش اسرائیل سالانه نزدیک به ۱۵ تا ۲۰ میلیارد دلار از صنعت توریسم درآمدزایی می‌کرد که به نظر می‌رسد عملیات طوفان‌الاقصی و شکست بزرگ اطلاعاتی رژیم غاصب، ضربه بزرگ و جبران‌ناپذیری به این منبع درآمدزای آن وارد کرده است.
اصغرنیا
*از رؤیای صهیونیسم برای اهدافی چون قبضه کردن جهان،گسترش از نیل تا فرات، تجزیه کشورهای منطقه و فروپاشی انقلاب اسلامی فقط آرزوی آن‌ها برایش باقی مانده است. اسرائیلی‌ها کاملا واقفند که ماندنی نیستند. از طرفی هم قدرت و توان مقابله مستقیم و رودررو با ایران مقتدر را ندارند. بنابر این دست به هرکاری می‌زنند که هزینه رفتن و اضمحلالشان را برای منطقه بیشتر بکنند.باید صبور بود و با تدبیر کاری کرد که صهیونیسم در این باتلاقی که گرفتارش شده بیشتر دست و پا بزند. 
گوهری
*اسرائیل تلاش می‌کند شکست‌های راهبردی‌اش به ‌ویژه در طوفان‌الاقصی را با حملات دقیق نقطه‌ای تروریستی جبران کند و به اصطلاح دستاورد تراشی کند. در حالی که در کلان‌نگری و بلندمدت قطعا شکست خورده و این ترورها موفقیت‌های مقطعی و کوتاه مدت است. اساسا مقاومت قائم به شخص نبوده و نیست. البته باید چاره‌اندیشی کرد و ترتیبات امنیتی و حفاظتی تشدید بشود.
سحرخیز
* حملات سه ماه اخیر انصارالله در دریای سرخ، رژیم صهیونیستی را وادار کرد تا حجم حملات زمینی در غزه را کاهش دهد و اجازه دهد تا بخشی ازکمک‌های بین‌المللی وارد غزه شود. اگر چه ایالات متحده در حمایت از اسرائیل پنج حمله هوائی علیه مواضع انصارالله انجام داد ولی نتیجه آن شدت عمل انصارالله شد. به گونه‌ای که می‌توان گفت دولت بایدن با تصمیم خود برای حمله به انصارالله، خود را در معرض یک کیش و مات ژئوپلیتیکی در مقابل این بازیگر قدرتمند در دریای سرخ قرار داده است.
تعصبی
* روی آوردن رژیم اشغالگر قدس به ترور رهبران سیاسی حماس و مستشاران نظامی ایران در سوریه به خاطر آن است که بسیاری از تحلیلگران نظامی و سیاسی حتی در فلسطین اشغالی امکان تحقق پیروزی برای اسرائیل را به رغم گذشت بیش از 110 روز از جنگ غزه متصور نمی‌دانند. صهیونیست‌های کودک‌کش چه بخواهند و چه نخواهند بازنده جنگی هستند که خودشان شروع کردند.
تقی زاده
*تعداد شهدای غزه در اثر جنایت صهیونیست‌ها به بالای 25 هزار نفر رسیده است. می‌خواهم عرض بکنم اگر این 25 هزار تا شهید فلسطینی 25 هزار پروانه بودند واکنش مجامع جهانی به این جنایت بیشتر بود. متاسفانه نه اسرائیل را از فوتبال حذف کردند و نه حتی سفارتش را بستند. لعنت خدا بر دولت‌ها و حکومت‌هایی که برده صهیونیسم هستند. 
 کارگر
*واقعا حیرت انگیز است که در شرایط سخت اقتصادی امروز کشور مشاهده می‌کنیم با یک‌سری از فوتبالیست‌های خاص قراردادهای نجومی بسته می‌شود. شفاف بگویند این پول‌ها از کجا تأمین می‌شود؟
وکیلیان
* بنویسید وقتی طبقه ضعیف و متوسط جامعه نمی‌توانند اقساط مسکن ملی را بپردازند، در این طرح باید تغییراتی ایجاد شود.
یحیایی
*عرضه لاسـتیک دولتی صف‌های طولانی دارد. لاستیک با قیمت آزاد هم اگر بخواهیم بخریم قیمت آن خیلی گران است. تکلیف مردم با این وضعیت چیست؟
نیری
*شاهد ابراز همدردی برخی از بازیگران سریال معروف «گیم آف ترونز» با مردم فلسطین و محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در غزه بودیم. می‌خواهم بگویم شرافت و انسانیت برخی از این بازیگران ‌هالیوودی بیشتر از تحلیلگران و مجریانی است که در رسانه‌های فارسی زبان به دفاع از جنایات رژیم صهیونیستی می‌پردازند.
صفری
*با دو نامه منتشر شده در فضای مجازی معلوم شده پتروشیمی‌های ایران پلی‌استر را به ترکیه زیر قیمت جهانی صادر می‌کنند، به نحوی که کار بیخ پیدا کرده و بحث شکایت از ایران بابت دامپینگ مطرح است. اما همین محصول برای تولیدکننده داخلی دو برابر قیمت جهانی تمام می‌شود. ریشه گرانی در گرانفروشی همین اینهاست. 
رضوی 
*یکی از دلایـل ترافیک تهران اسـتفاده بیشتر شهروندان از خودروهای شخصی است. این درحالی است که می‌توانند از وسـیله نقلیه عمومی استفاده کنند.متاسفانه برخی فقط تمایل دارند با ماشـین خود تردد کنند. باید کاری کرد فرهنگ اسـتفاده از وسایل نقلیه عمومی در بین مردم بهتر جا بیفتد.
جوکار