کد خبر: ۲۷۹۸۸
تاریخ انتشار : ۰۵ آبان ۱۳۹۳ - ۲۱:۱۶
با برگزاری دومین کنگره پاسداشت بانوی ادیب و قرآن پژوه

تمبر «طاهره صفارزاده» رونمایی شد (اخبار ادبی و هنری)

اختتامیه دومین کنگره علمی و ادبی طاهره صفارزاده با حضور جمعی از اهالی فرهنگ و هنر روز یکشنبه در حوزه هنری برگزار شد. رونمایی از تمبر یادبود این بانوی شاعر و كتاب‌های «در ستایش بیداری» و «شناختنامه دكتر صفارزاده» از مهم‌ترین اتفاقات این مراسم بود.

در این مراسم، شخصیت‌هایی چون محسن مومنی شریف رئیس حوزه هنری، سیدنظام‌الدین موسوی مدیرعامل خبرگزاری فارس، حجت‌الاسلام سیدمحمود دعایی مدیرمسئول روزنامه اطلاعات، مجتبی رحماندوست، نماینده مجلس و علیرضا قزوه، سیمین‌دخت وحیدی، دختر شهید نواب صفوی، راضیه تجار، موسوی گرمارودی و ... حضور داشتند.
علیرضا قزوه رئیس مرکز آفرینش‌های ادبی حوزه هنری در این مراسم گفت: حق طاهره صفارزاده به عنوان یك بانوی اندیشمند و شاعر فرهیخته ادا نشده است.
وی همچنین از چاپ كتابی توسط انتشارات سوره مهر حوزه هنری درباره طاهره صفارزاده و نصب تندیس ایشان در موزه مشاهیر برج میلاد تا پایان سال خبر داد.
حجت‌الاسلام سیدمحمود دعایی مدیرمسئول روزنامه اطلاعات با بیان خاطراتی از دیدار مرحومه صفارزاده با امام خمینی(ره) پرداخت و بیان داشت: وقتی تلفنی ماجرا را به مرحوم طاهره صفارزاده گفتم که شما به دیدار رهبر انقلاب خواهید رفت از شدت شوق پشت تلفن می‌گریست.
رضا اسماعیلی دبیر دومین كنگره طاهره صفارزاده با بیان این كه دكتر طاهره صفارزاده برترین الگو برای شاعران آیینی ماست، گفت: در آستانه ماه محرم جا دارد از ایشان و استاد موسوی گرمارودی به عنوان شاعران آیینی یاد شود. در حالی كه می‌بینیم بسیاری از اشعار در این زمینه به مدح و منقبت صرف محدود می‌شود و حكمت و اندیشه و بیدارگری در آنها كم رنگ است، آثار این دو شاعر سرمایه‌های بزرگی برای ادبیات آیینی ماست و نسل جدید می‌تواند از آنها الگوبرداری كند.
در این آیین، دكتر حكیمه دبیران استاد دانشگاه، شاعر و پژوهشگر به عنوان بانوی برگزیده سال شناخته شد و پونه نیكویی از گیلان و آزاده سالمی از اصفهان در بخش شعر و شراره كامرانی در بخش مقاله‌های پژوهشی و پایان‌نامه برگزیده شدند.