کد خبر: ۲۷۸۶۹۹
تاریخ انتشار : ۱۴ آذر ۱۴۰۲ - ۲۲:۵۸

۱۲ گرداننده صفحات اینستاگرامی هنجارشکن در گیلان دستگیر شدند

 

جانشین فرمانده انتظامی گیلان از شناسایی و برخورد با گردانندگان صفحات اینستاگرامی هنجارشکن در این استان خبر داد.
به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه خبری پلیس گیلان، سردار حسین حسن‌پور اظهار داشت: در پی انتشار تصاویری از رقص و پایکوبی در معابر عمومی، بازار رشت و پیاده راه فرهنگی شهر توسط عده‌ای هنجارشکن و بازتاب آن در شبکه‌های اجتماعی و ماهواره‌ای که موجب جریحه‌دار نمودن عفت عمومی شده، رسیدگی به این موضوع در دستور کار ماموران پلیس امنیت عمومی قرار گرفت.
حسن‌پور گفت: با اقدامات فنی و پلیسی ۱۲ نفر از گردانندگان این صفحات شناسایی و پس از هماهنگی با مرجع قضائی با تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به دادسرا معرفی شدند. ۹ صفحه مجازی منتشر‌کننده محتوای هنجارشکنانه نیز توسط پلیس شناسایی و با اخذ دستور قضائی محتوای غیرقانونی از این صفحات حذف شد.
وی با بیان اینکه برای چهار واحد صنفی متخلف برپاکننده رقص و آوازخوانی نیز توسط اداره نظارت بر اماکن عمومی اخطاریه پلمب صادر شد، افزود: برابر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه، انتشار هرگونه تصاویر یا محتوای مجرمانه با موضوع سیاه‌نمایی، تشویش اذهان عمومی، انتشار تصاویر غیراخلاقی و نامتعارف، اقدامات تفرقه‌افکنانه و ایجاد اختلافات قومی، مذهبی در فضای مجازی جرم تلقی شده و پیگرد قانونی دارد.