بهادری جهرمی:
ایران در تجارت خارجی سال 1401 رکورد زد
سخنگوی دولت با بیان اینکه رویه دولت این بوده که مردم پیشگام بوده و دولت حامی باشد، گفت: در سال ۱۴۰۱ تجارت خارجی ایران رکورددار تاریخ کشور بعد و قبل از انقلاب شد.
علی بهادری جهرمی، در نشست با فعالان فرهنگی، رسانهای و طلاب خراسان جنوبی اظهار کرد: دولت سیزدهم در ابتدای فعالیت خود با مشکلات بسیاری مواجه بود و در هشت سال گذشته دولت قبل خطی بود که متکی به نگاه امام در راستی و استمرار حرکت امام نبود و این راهبردهای اشتباه مشکلات بسیاری را ایجاد کرده بود که مردم و دولت گریبانگیر آن شده بودند.
وی تصریح کرد: دولت باید اقدامات راهبردی را سرلوحه کار خود قرار میداد یکی برگشت به مسیر پیشرفت و دوم مدیریت بحرانهای مقطعی بوده است.
سخنگوی دولت با اشاره به اینکه یکی از حوزههای راهبردی، حوزه فرهنگ بوده است، گفت: در دولت قبل مسیر حرکت براساس سند ۲۰۳۰ بود و در عمل به جای مصوبات شورای فرهنگ سند ۲۰۳۰ در مسیر عمل قرار گرفته بود و هزینههایی داده میشد.
بهادری جهرمی افزود: فاصله داشتن از مردم و نبود در میدانهای مردمی و فاصله افتادن بین خط مردم و دولت در دولت گذشته ایجاد شده بود و برعکس مسیری بود که امام آن را در پیش گرفتند بنابراین در این دولت در کنار مردم بودن در راستای فعالیتها قرار گرفت.
وی یادآور شد: در دولت گذشته در حوزه فضای مجازی مسیر به گونهای طراحی شد و حرکت میکرد که اساساً زمین بازی رسانهای ما توسط دشمن طراحی میشد.
سخنگوی دولت با بیان اینکه در هشت سال گذشته عمد داشتند که این مسیر پیش رود، بیان کرد: دولت با این فضا مواجه میشود و باید آن را به مسیر فرهنگ اصیل ایرانی و اسلامی برگرداند.
جهرمی بهادری اضافه کرد: این امر نیاز به زمان دارد که آثار هشت ساله بازسازی و اصلاح شود و کلید حل مشکلات مردم هستند که باید دیده شوند.
وی گفت: امروز موضعی که از دولت در اجلاسیههای بینالمللی دیده میشود تریبونی برای گفتمانسازی و بیان نگاه مردم و مطالبه این گفتمانها در سطح جهان است و نمادی از ایران پیشرفته به جهان برده میشود.
سخنگوی دولت افزود: در تغییر این مسیر دولت باید ریلگذاری میکرد و ریل دولت همکاری با تمام قوا بوده است.
بهادری جهرمی یادآور شد: دولت دوگانگی با خود و دیگر نهادهایی که همکاری میکنند ندارد و امر ولی این بوده که مسیر دولت اینگونه باشد.
وی گفت: امروز اگر رهبری فرمایشی دارند و فرقی نمیکند که با چه گروهی باشد آیتالله رئیسی این بیانات را تکلیف به دستگاههای مختلف میکنند و دستورات را ابلاغ میکنند تا محقق شود و در حد توان دولت بر روی زمین نماند.
سخنگوی دولت با اشاره به اینکه اصلاحاتی در دولت سیزدهم در حوزه فرهنگی اتفاق افتاد، بیان کرد: سعی شد در این دولت تعداد بیمه شدگان خبرنگاری دو برابر شود، به صندوق حمایت از خبرنگاران سه برابر بودجه آن توسط دولت کمک شد تا حمایتهای موثرتری داشته باشد و هدیه روز خبرنگاران چند برابر شد.
بهادری جهرمی یادآور شد: یک درصد از اعتبارات طرحهای کلان باید به حوزه رسانهای تخصیص داده شود و باید این مصوبه دولت مطالبه شود.
وی با بیان اینکه در مسیر تولید آثار رسانهای مطلوب نبوده ولی اقدامات خوبی صورت گرفته است، افزود: به طور مستمر ارکان رسانهای دولت با مجموعههای مردمی در حوزه روایت و گفتمان پیشرفت فعال و در تعامل بوده و و هر چقدر کار کنیم با توجه به تمرکز دشمن در این زمینه کم است.
سخنگوی دولت تصریح کرد: در این دولت هر سه ماه یک بار گزارش عملکرد تولید میکنیم چون تغذیه و محتوا نیاز بوده و مسیرهای مختلف سوژهای در اختیار رسانهها قرار میگیرد.
بهادری جهرمی ادامه داد: دولت رویهاش این بوده که مردمی عمل شود و هر کجا مردمی عمل نشده مربوط به این دولت نیست.
دولت دوگانگی میان خود و سایر نهادها حس نمیکند
علی بهادری جهرمی، در جریان سفر به بیرجند در جمع دانشجویان و طلاب و فعالان فرهنگی این استان، گفت: دولت دوگانگی میان خود و سایر نهادها حس نمیکند، همه اجزای یک پیکر هستیم. مسیر دولت همکاری و همدلی با سایر قوا و نهادها بوده است.
وی افزود: دو هفته پیش در یکی از دانشگاهها در پاسخ به گلایه یک دانشجو از قوه قضائیه و صلاحیتهای قانونی آن دفاع کردم و موضوع را کاملاً همدلانه توضیح دادم. چون دوگانگی احساس نمیکنیم.
سخنگوی دولت یادآور شد: رهبر انقلاب تأکید کردند قوا باید باهم همدل و همراه باشند. حتماً دولت خلاف این عمل نمیکند و در همین مسیر پیش میرود.
دبیر هیئت دولت با بیان اینکه دولت همه نهادها و قوا را به یک چشم نگاه میکند، اظهار کرد: من در آن جلسه به آن دانشجو توضیح دادم که شما وقتی پشت یک کاری باشید ممکن است ارزیابیهایی نیاز داشته باشید، به اصلاحاتی نیاز داشته باشید، لایحه میدهید چون صلاحیت قانونی شماست و بعد هم توضیح دادم که شما انتظار دارید قوا باهم دعوا داشته باشند یا همدل باشند؟
بهادری جهرمی تصریح کرد: من توضیح دادم که دولت همدل با قواست. وقتی قوه قضائیه لایحه قضائی داده است، دولت ظرف ۲۰ روز نهائی و ارسال کرده است.
وی ادامه داد: مشابه همین اتفاق در دانشگاه قزوین رخ داد که درباره پرونده هفتسنگان دانشجویانی گلایه داشتند و من توضیح دادم که شاید برای دفاع صالح نباشم یا بیطرفی من حفظ نشود یا اشراف جامع نداشته باشم. حتماً مدیران دادگستری را دعوت کنید تا پاسخگوی شما باشند و حتماً همچنین خواهد شد.
سخنگوی دولت یادآور شد: نگاه دولت این بوده است و در این زمینه همدلی قوا هم خواهد ایستاد و حاضر است بابت آن هزینه هم بدهد، چون امر ولی این بوده است که مسیر دولت چنین باشد. وقتی ولی جامعه در نماز عید فطر، غیر از جلسات خصوصی و غیر از سایر جلسات باز بر این نکته در اولین بخش بیاناتشان اشاره کنند که قوا باید همدل باشند، حتماً دولت در این مسیر حرکت میکند.