امیرعبداللهیان در گفتوگو با وزیر خارجه مصر:
قاهره گذرگاه رفح را باز کند
وزیر امور خارجه کشورمان درخصوص جزئیات گفتوگوی خود با همتای مصری در ریاض نوشت: در ریاض به وزیر خارجه آقای سامح الشکری گفتم: «امروز روز امتحان ماست و انتظار میرود مصر گذرگاه رفح را برای ارسال آب، دارو، غذا و سوخت به غزه باز کند».
حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان درباره دیدارش با وزیر امور خارجه مصر در ریاض در صفحه شخصی در یکی از شبکههای اجتماعی نوشت: در ریاض به وزیر خارجه (مصر) آقای سامح الشکری گفتم؛ «امروز روز امتحان ماست و انتظار میرود مصر گذرگاه رفح را برای ارسال آب، دارو، غذا و سوخت به غزه
باز کند».
وی همچنین نوشت: رژیم اسرائیل در 7 اکتبر فروپاشید و اکنون با تنفس مصنوعی آمریکا زنده است. آنچه جهان شاهد است، جنگ تمامعیار آمریکا علیه غزه است.
وزیر امور خارجه کشورمان درخصوص نشست سران کشورهای اسلامی گفت: نشست سران کشورهای اسلامی و عربی بهدرخواست آقای رئیسی که البته از سه هفته پیش این درخواست را داشتند و با کمک مقامات کشور عربستان و دعوت از سران کشورها، روز شنبه در ریاض برگزار شد.
وی اضافه کرد: آقای رئیسجمهور علاوهبر سخنرانی شفاف و صریح و منتج به 10 راهکار عملی که در جلسه ارائه دادند، 9 دیدار نیز با سران برخی از کشورها از جمله رئیسجمهور مصر، ولیعهد سعودی، نخستوزیر مالزی و سران کشورهای نیجریه، موریتانی و برخی دیگر از کشورها داشتند.
به گزارش تسنیم، امیرعبداللهیان خاطرنشان کرد: در این دیدارها محور اصلی بحث بر مسئله فلسطین و راهکارهای برونرفت از این موضوع و در عین حال حمایت قویتر از مردم فلسطین در غزه و کرانه باختری بود.