کد خبر: ۲۷۵۹۲۲
تاریخ انتشار : ۰۶ آبان ۱۴۰۲ - ۲۱:۲۹

عامل تعرض به 50 زن در پوشش جذب پرستار و نظافتچی دستگیر شد

 
 
رئیس ‌پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ گفت: فردی که به بهانه جذب پرستار، ۵۰ زن را مورد آزار و اذیت قرار ‌داده بود پس از دستگیری و با حکم مقام قضائی روانه زندان شد.
سردار کارآگاه علی ولی‌پور گودرزی در گفت‌‌وگو با ایرنا اظهار داشت: ۲۹ مهرماه مردی ۴۰ ساله که با اغفال بانوانی که آمادگی خود را در سایت سفارش آگهی برای ‌پرستاری سالمند، کودک یا کار در خانه و نظافت منزل اعلام کرده بودند، از آنها سوءاستفاده می‌کرد، با تلاش کارآگاهان پلیس پایتخت دستگیر شد.
گودرزی با اشاره به انتقال این فرد به زندان افزود: متهم از طریق آگهی جست‌وجوی کار در فضای مجازی به آنها زنگ می‌زد و ادعا می‌کرد به یک ‌پرستار یا کارگر برای نظافت منزل نیاز دارد البته او از قبل یک خانه مجردی را به‌صورت موقت(ساعتی) اجاره می‌کرد سپس در زمان حضور زنان و دختران در این مکان، با تهدید چاقو آنها را مورد آزار و اذیت قرار می‌داد.
وی با اشاره به اینکه متهم اوایل به ۳۰ مورد آزار و اذیت زنان اعتراف کرده بود، یادآور شد: در آخرین بازجویی‌های انجام‌شده او به ۵۰ مورد آزار و اذیت زنان اعتراف کرد که تاکنون ۳۵ نفر از این زنان شناسایی و ۱۵ نفر نیز برای ثبت شکایت به پلیس آگاهی مراجعه کردند.