کد خبر: ۲۷۵۸
تاریخ انتشار : ۲۳ دی ۱۳۹۲ - ۲۰:۴۶

کمک دولت به انبوه‌سازان برای تکمیل واحدهای مسکن مهر

معاون وزیر راه و شهرسازی از ابلاغ مابه‌التفاوت هزینه‌های ساخت پروژه‌های مسکن مهر خبر داد و گفت: دستور افزایش هزینه ساخت پروژه‌های مسکن مهر به میزان کمتر از 100 هزار تومان در هر متر مربع صادر شد.
معاون وزیر راه و شهرسازی از ابلاغ مابه‌التفاوت هزینه‌های ساخت پروژه‌های مسکن مهر خبر داد و گفت: دستور افزایش هزینه ساخت پروژه‌های مسکن مهر به میزان کمتر از 100 هزار تومان در هر متر مربع صادر شد.
ابوالفضل صومعلو در گفتگو با مهر با اشاره به ابلاغ دستورالعمل شماره 3 مبنی بر افزایش هزینه مسکن مهر گفت: در راستای بخشنامه معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس‌جمهور، ابلاغیه جدیدی برای افزایش کمتر از 100 هزار تومان در هر متر مربع برای واحدهای مسکن مهر صادر شد.
وی افزود: در ابتدای امسال دو دستورالعمل برای افزایش قیمت ساخت مسکن مهر ابلاغ شده بود که بر اساس دستورالعمل اول 40 هزار تومان و دستورالعمل دوم 15 هزار تومان به هر متر مربع افزوده شده بود.
معاون وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: دستورالعمل سوم نیز به تایید سازمان ملی زمین و مسکن، شرکت عمران شهرهای جدید و قائم‌مقام وزیر بر امور مسکن مهر و همچنین وزیر راه و شهرسازی رسیده و از سوی معاونت مسکن و ساختمان ابلاغ شده است.
صومعلو با بیان اینکه در افزایش نرخ ارز در سال گذشته قیمت مصالح ساختمانی تحت‌تاثیر قرار گرفت، گفت: به همین جهت اجرای پروژه‌ها برای سازندگان امکان‌پذیر نبود بنابراین دستورالعمل شماره 3 را ابلاغ کردیم.