در تجمع و اعتراض هنرمندان علیه جنایات رژیم صهیونیستی چه گذشت؟
رضا بنفشهخواه، محسن ابراهیمزاده، ابوالقاسم طالبی، هوشنگ توکلی، جمال شورجه، محمد خزاعی، محمود سالاری، حمیدرضا نوربخش، مسعود نقاشزاده، امیرحسین شریفی، اکبر ثقفی، رضا توکلی، سیداحمد میرعلایی، سیدجمال ساداتیان، شفیع آقامحمدیان، حمید بهمنی، علی لدنی، محسن علیاکبری، جلیل فرجاد، علیرضا حسینی، مهدی عظیمی، رضا رستگار، محبوبه زارعی، قادر آشنا، بهمن حبشی، حسین طلابیگی، محمد شیری، هادی مرزبان، و... از جمله هنرمندان و مسئولان حاضر در این مراسم بودند.
محمد خزاعی رئیس سازمان سینمایی در این گردهمایی از ثبتنام فیلمسازان برای حضور در غزه خبر داد و گفت: امروز ثبتنام بسیاری از فیلمسازان را داریم که دوست دارند مستندنگاری کنند و در عملیات «طوفان الاقصی» حضور داشته باشند. برای من این چند روز بسیار جالب بود که اشتیاق زیادی از سوی هنرمندان و سینماگران دیدیم برای آنکه در کنار مردم غزه باشند، اغلب هنرمندان در کنار مردم غزه هستند. در حوزه سینما و حوزههای دیگر تعداد زیادی از هنرمندان سرشناس این جنگ را محکوم کردند و در کنار مردم غزه ایستادند.
وی با بیان اینکه این نسلکشی در غزه یادآور هولوکاست است، گفت: شاید در آن زمان رسانهها از پیروزی یزید خبر دادند اما در طول تاریخ پیروزی امام حسین(ع) کاملا مشهود بود.
هوشنگ توکلی، بازیگر پیشکسوت سینما نیز در سخنانی اظهار کرد: اتوریته اسرائیل با استراتژی نوینی که حماس انتخاب کرد، شکست و نیروهای مقاومت توانستند به موفقیتهای بزرگ دست یابند. پیام مقام معظم رهبری نیز همین بود و سایر مطالب حاشیه است. اگر حواشی را مدیریت کنیم، زحمات عزیزان و شهیدان دیده خواهد شد.
وی به مردم فلسطین تبریک و تسلیت گفت و افزود: آنها پیروزند اما تسلیت عرض میکنم که عزیزان خود را دقیقه به دقیقه از دست میدهند. به امید دستاوردهای بزرگتر و بهتر. ابوالقاسم طالبی کارگردان سینما که از دیگر سخنرانان این مراسم بود.
ابوالقاسم طالبی، کارگردان سینما نیز در این مراسم گفت: حادثه خیلی عظیمی اتفاق افتاده و ابهت پوشالی رسانههای صهیونیستی شکسته شده است. صدای کسانی که همواره آگاهانه برای اینان تبلیغ میکردند شکسته است.
او گفت: بایدن اگر یک حرف خوبی زده باشد، این است که صهیونیست حتما نباید یهودی باشد. کسانی که میبینند پدری گوشت چرخشده بچهاش را میبرد و از مقاومت حرف میزند و باز کرکسگونه در مراسم عزیزی بر گرد جنازه، صدای کرکسها را درمیآورند و وقتی صدای زن برومندی شنیده میشود صدای کرکسها درمیآید نشان میدهد صهیونیستها در میان هنرمندان هم هستند. کسانی که به دنبال فالوور هستند. ای مرگ بر فالوور و اندیشه صهیونیستی که نمیبینیم اشک مادران را. شما هنرمند نیستید. به شما جایزه میدهند و جشنواره صهیونیستی هم میبرند. بدانید شما مبلغ صهیونیست هستید؛ چه بدانید و چه ندانید.
محمود سالاری، معاون هنری وزیر ارشاد به عنوان نخستین سخنران در این رویداد پشت تریبون قرار گرفت و با اشاره به جنایتهای رژیم صهیونیستی در غزه گفت: این ضربهای که اسرائیل خورد ترمیمپذیر نیست. اسرائیل اگر همه غزه را با خاک یکسان کند، همین مسئله که اسرائیل نمیتواند امنیت شهروندان خودش را تأمین کند، فراموششدنی نیست.
حمیدرضا نوربخش مدیرعامل خانه موسیقی به نمایندگی از جامعه موسیقی به روی صحنه رفت و گفت: صحنههایی که این روزها همه با آن مواجهیم غمناکتر از چیزی است که بتوان راجع به آنها سخن گفت. فکر نمیکنم انسانی در جهان باشد که فطرت انسانی داشته باشد و در برابر این فجایع بیتفاوت باشد. ما شاهدیم که همه مردم دنیا، هنرمندان، دانشجویان در شهرهای مختلف دنیا به این اتفاق دردناک واکنش نشان دادند و این طبیعی است وقتی این جنایات را میبینیم و استانداردهای دوگانهای که در عالم وجود دارد، قدرتها از ظالم حمایت میکنند یا سکوت میکنند که این بسیار غمانگیز است.