مخبر در نشست هیئترئیسه دانشگاه علم و صنعت:
نهضت دانشکدهسازی با کمک خیران شکل بگیرد
معاون اول رئیسجمهور در نشست هیئترئیسه دانشگاه علم و صنعت اهمیت شکلگیری نهضت بهرهگیری از کمک خیرین برای ساخت دانشکدهها را مورد تاکید قرار داد.
محمد مخبر، معاون اول رئیسجمهور در جلسه با هیئترئیسه دانشگاه علم و صنعت با تأکید بر اینکه دانشگاه علم و صنعت با توجه به پیشینه تاریخی در حوزه فنی و مهندسی ظرفیت و توانایی بالایی در حل مسائل کنونی کشور دارد، تصریح کرد: این دانشگاه به دلیل ماهیت عملکرد خود میتواند خدمات فنی مهندسی و محصولاتی عرضه کند که نیاز اکثر دستگاههای تخصصی و وزارتخانهها همانند نفت و صنعت و معدن را برطرف کند.
وی با قدردانی از تلاشهای هیئترئیسه دانشگاه علم و صنعت در ارتقای علمی و فنی این دانشگاه در رتبهبندی کشوری و جهانی در کنار بالا بردن روحیه انقلابی و فرهنگی دانشجویان و کادر دانشگاه، افزود: دانشگاه علم و صنعت باید در جهت رفع نیازهای کشور حرکت کند و دولت عزم جدی در راستای نوسازی و تجهیز آزمایشگاههای دانشگاههای مهندسی و صنعتی کشور برای پیشبرد حرکت توسعه فناوری دارد.
معاون اول رئیسجمهور با اشاره به ظرفیتهای فوقالعاده خدادادی و زیرساختهای بهوجود آمده در کشور پس از پیروزی انقلاب اسلامی ادامه داد: در دولت سیزدهم با همکاری دانشگاهها به عنوان اتاق فکر دولت، کشور آماده جهش اساسی و حل مسائل مهم شده است.
مخبر خاطرنشان کرد: دانشگاههای صنعتی و مهندسی همانند علم و صنعت علاوه بر فعالیت گسترده در حوزه تحقیقات و پژوهش و همچنین ارتباطات وسیع با دانشجویان با طیفهای فکری مختلف از سرتاسر کشور ظرفیت بسیار بالایی برای ارائه نسخههای حل مسائل و خلق ثروت دارند که تأسیس دانشکده مدیریت و اقتصاد در این دانشگاه نشانگر اراده برای پیوند بیشتر دولت و دانشگاه است.
وی تأکید کرد: در این زمینه نیازسنجی و ارائه خدمات به صنعت و دولت یک منبع مهم ارتقای دانشگاهها محسوب میشود.
معاون اول رئیسجمهور با اشاره به بازدید خود از دانشگاه علم و صنعت و بهویژه دیدار صمیمی با دانشجویان این دانشگاه در محیط خوابگاهی، شکلگیری نهضتی برای بهرهگیری از کمک خیرین در ساخت دانشکدهها را با اهمیت دانست.
در این جلسه منصور انبیا، رئیس دانشگاه علم و صنعت با اشاره به اقدامات و برنامههای این دانشگاه در دولت سیزدهم در راستای نقشآفرینی در پیشرفت کلان کشور در مسیر حکمرانی عملگرایانه و مسئلهمحور، تأکید کرد: این دانشگاه با رویکرد تحولی به ارتباط صنعت و جامعه و مهارتورزی به دنبال افزایش ارتباطات با وزارتخانههای مرتبط و بالا بردن کارایی و بهرهوری تجهیزات و صنایع کشور در حوزههای مختلف بهویژه بخش صنعت نفت و پتروشیمی است که تاکنون چندین طرح و مقاله کاربردی برای کمک به دولت پیشنهاد و ارائه کرده است.
وی ادامه داد: این دانشگاه علاوهبر توجه به حوزه پژوهش و تحقیقات علمی و کاربردی به آموزش و تربیت در لایههای مختلف و فعالیتهای فرهنگی برای تعمیق باورهای دینی و ملی دانشجویان، اساتید و کارکنان اهتمام ویژهای داشته است.