فهرست کالاهای آمریکایی و صهیونیستی مشمول تحریم از سوی ملتهای اسلامی
مردم در کشورهای اسلامی با پیوستن به پویشهای مختلف تحریم کالاهای شرکتهای صهیونیستی یا شرکتهای حامی رژیم صهیونیستی و بهخصوص آمریکایی، خشم خود را از جنایات رژیم صهیونیستی در حق مردم بیدفاع غزه نشان دادند.
به گزارش فارس، حملات هولناک رژیم صهیونیستی به نوار غزه و بهخصوص حمله سهشنبهشب به بیمارستان المعمدانی که بیش از 1000 جانباخته برجای گذاشت آتش خشم مسلمانان و آزادگان جهان را شعلهور کرده است.
شدت خشم ملتهای آزاده در شرایطی که برای دراز کردن دست یاری به فلسطینیان محاصره شده در نوار غزه ناتوان هستند، آنها را بر این داشت تا فهرست بزرگی از شرکتهای حامی رژیم صهیونیستی را ارائه دهند که در زمینههای مختلف مواد غذایی، آشامیدنی، لوازم آرایشی و بهداشتی و حتی خودرو بهخصوص در کشورهای عربی فعال هستند.
با وجود اینکه شبکههای اجتماعی به خصوص فیس بوک و ایکس پستهایی را که در آن از جنایات رژیم اشغالگر انتقاد میشود حذف و حساب کاربران آن را مسدود میکند اما با این حال پویشهای تحریم کالاهای صهیونیستی و غربی در کشورهای اسلامی گسترش یافته تا از این طریق میلیاردها دلار به اقتصاد رژیم صهیونیستی ضربه زنند.
شخصیتهای ملی و نهادهای مدنی در کشورهای اسلامی فهرستی از برندهای تجاری مشهوری را تهیه کردند که آشکارا حمایت خود را از رژیم اشغالگر اعلام کرده یا با شرکتهای آمریکایی، اروپایی و آسیایی ارتباط دارند که کشورهایشان از جنگ رژیم صهیونیستی حمایت کردند.
این فهرست شامل رستوران مک دونالد، هاردیز، برگر کینگ و مشروبات نستله، کوکاکولا، لیپتون، استار باکس، خودروهای هیوندای کره جنوبی، مواد شوینده با برند «تاید» و «آریل» و لوازم آرایشی آمریکایی «کایلی جنر» و» «لوریا» و شرکت فناوری اطلاعات «اچ پی» و شرکت IBM که سختافزار رایانه، میانافزار و نرمافزار را تولید و به بازار عرضه میکند و پوشاک و لوازم ورزشی با مارکهای و «Nike» و «Puma» است.
در حالی که شرکتهای بزرگ بینالمللی که اکثر آنها آمریکاییها هستند، حمایت مستقیم و علنی خود را از رژیم اشغالگر اسرائیل اعلام کردهاند، بسیاری از شرکتهای آسیایی به اصطلاح در سایه کمین کرده و سرمایهگذاریهای بزرگی در اسرائیل دارند و محصولات آنها در بسیاری از بازارهای عربی به ویژه در حوزه جواهرات، لوازم آرایشی، دارویی و فعالیتهای فناوری به فروش میرسد.
با وجود ظهور نام شرکتهای بینالمللی مانند کوکاکولا و استارباکس، رستورانهای زنجیرهای مک دونالد، شرکتهای فناوری «اینتل»، «اوراکل» و «hP»، شرکت هواپیماسازی بوئینگ و شرکت داروسازی و لوازم آرایشی و «Johnson & Johnson» در فهرست کشورهای حامی رژیم صهیونیستی، شرکتهای بسیاری که دفتر مرکزی بسیاری از آنها در هند، تایوان، سنگاپور و چین است، حامی رژیم صهیونیستی محسوب میشوند. خبرگزاری آمریکایی بلومبرگ نیز در گزارشی از مجموعهای از شرکتهایی خبر میدهد که سرمایهگذاریهای مشترکی با شرکتهای اسرائیلی دارند، از جمله «سان فارما» هندی که 72 درصد سهام شرکت داروسازی «تارو» اسرائیل را در اختیار دارد و «صنایع دارویی تِوا» که در فرانسه تأسیس شد و دفتر مرکزی آن در اسرائیل است و شرکتهای دکتر ریدز، لوپین و تورنت هند است. شرکتهای اسرائیلی همچنین ارتباطات گستردهای با شرکتهای صادرات نرمافزار هندی از جمله TCS، Infosys، Tech Mahindra و Wipro و همچنین شرکتهای جواهرسازی بهویژه الماس دارند که محصولات خود را از اسرائیل تهیه میکنند، مانند شرکت چینی SF Diamond و شرکتهای روسی «Alrosa» و «NMDC» و دو شرکت هندی «Kalyan» و «Jewelers» هستند.