کد خبر: ۲۷۴۳۰۹
تاریخ انتشار : ۱۴ مهر ۱۴۰۲ - ۲۱:۳۳
شکست بحث‌برانگیز شمس ‌آذر قزوین و استعفای پورموسوی از استقلال خوزستان در هفته هفتم لیگ برتر

بازگشت تراکتور به اوج استقلال و سپاهان با انگیزه‌های متفاوت پا به میدان می‌گذارند

در ادامه مسابقات لیگ برتر فوتبال امروز دو مسابقه در اصفهان و رفسنجان برگزار می‌شود که طی آن استقلال میهمان مس است و سپاهان اصفهان به مصاف نفت آبادان می‌رود.


سومین روز از هفته هفتم لیگ برتر فوتبال عصر امروز با انجام دو مسابقه پیگیری خواهد شد.
مس رفسنجان.................................................................... استقلال تهران
مس رفسنجان آخرین بازی‌اش را در لیگ برتر با برد پشت سر گذاشت تا از بحران فاصله بگیرد و با 5 امتیاز در رده یازدهم جدول لیگ بایستد. استقلال هم که هفته‌هاست بازی رسمی نداشته بالاخره در رفسنجان به میدان خواهد رفت تا هواداران میلیونی این تیم دلتنگی‌شان رفع شود! البته وضعیت چمن ورزشگاه جدید رفسنجان شاهکار جدیدی در بخش سخت‌افزار ورزش و فوتبال کشور رقم زده است! ورزشگاهی که یکباره در آن چاه و قنات پیدا شده و خطر مرگ ورزشکاران را به دلیل فرو نشست زمین تهدید می‌کند! به همین دلیل شاید این مسابقه هم به ورزشگاهی دیگری منتقل شود. آبی پوشان بعد از آشتی نکونام و خطیر تا حدی از حاشیه‌ها دور شده‌اند و همه منتظرند استقلال جدید را بعد از مدت‌ها ببینند. استقلالی که یک مهاجم جدید و آرژانتینی به نام بلانکو هم استخدام کرده است.
در فصل گذشته استقلال یک برد و یک مساوی از مس رفسنجان با مربیگری محمد ربیعی به دست آورد و بعید است که نکونام و شاگردانش در شهر پسته ایران و زادگاه علی سامره مدیر تیم استقلال امتیاز از دست بدهند. استقلال قبل از این مسابقه در دیداری دوستانه ملوان را با گل آرمان رمضانی شکست داد و نشان داد که با وجود حاشیه‌های غیرفنی و مالی که داشته در میدان مسابقه تیمی هماهنگ و کامل است. آبی پوشان ‌شانس دارند با این برد به صدر جدول هم برسند. در مقابل ساکت الهامی سرمربی مس رفسنجان هم که قبل از شروع فصل یکی از گزینه‌های سرمربیگری استقلال بود حالا مقابل نکونام قرار می‌گیرد.
سپاهان اصفهان.......................................................... صنعت نفت آبادان
سپاهان با بدشانسی و بهانه‌های عجیب و غریبی که الاتحاد عربستان آورد نتوانست در لیگ قهرمانان آسیا در ورزشگاه خانگی به میدان برود و حالا باید در لیگ برتر به مصاف تیم صنعت نفت آبادان برود. تیمی که فقط 4 امتیاز کسب کرده و در رده دوازدهم جدول لیگ قرار گرفته است. سپاهان صدرنشینی واقعی لیگ به‌اندازه تیم نفت آبادان از آن امتیاز کم شده تا با 8 امتیاز روی پله پنجم لیگ بایستد. آن هم با 4 برد متوالی! حالا این تیم صدرصدی و کامل می‌خواهد پنجمین برد را در لیگ برتر به دست آورد و امیدوار است کمیته استیناف امتیازهایش را برگرداند و دوباره به صدر برسد.
عبدالله ویسی سرمربی نفت آبادان بازیکن اسبق سپاهان بوده و به خوبی با قدرت و قدمت باشگاه حریف آشناست. نفت آبادان هم مثل اغلب تیم‌های لیگ برتر حوصله‌اش از تعطیلات طولانی مسابقات سر رفته است! حالا باید دید این تیم مقابل تیم آسیایی و قدرتمند سپاهان چه نتیجه‌ای می‌گیرد.
چهارمین برد پیاپی تراکتور چهار گله شد
اما طی روزهای پنج‌شنبه و جمعه هفته گذشته چهار دیدار از هفته هفتم برگزار شد. در یکی از این دیدارها تیم تراکتور تبریز برد پر گل دیگری در خارج از خانه کسب کرد تا نشان دهد دیگر قصد ترک کورس قهرمانی در فصل جاری را ندارد. شاگردان پاکوخمز که در اراک به مصاف آلومینیوم رفته بودند موفق شدند آلومینیوم را با چهارگل سیامک نعمتی (۴۱)، مهدی عبدی (۷۸)، عارف رستمی (۸۷) و امیر حسین حسین‌زاده (۳+۹۰) شکست دهند. میهمان تبریزی در این بازی با ارائه یک دیدار کاملاً منسجم و با حفظ و کنترل توپ در اکثر دقایق بازی توانست آلومینیوم را از پیش رو بردارد تا نشان دهد هیچ شباهتی به تیم ابتدای فصل که مقابل سپاهان و پرسپولیس نتیجه را واگذار کرده بود ندارد. شاگردان پاکوخمز مدیریت مؤثری روی دقایق بازی داشتند. آنها با استفاده از سرعت بالای ریکاردو آلوز، گوستاوو، نعمتی و کریم آذر توانستند به خوبی از‌اشتباهات بازیکنان آلومینیوم در پاس‌های کوتاه استفاده کنند و یکی پس از دیگری دروازه نماینده اراک را باز کنند.
نخستین پیروزی پیکان و استعفای پورموسوی
در اهواز دو تیم پیکان و استقلال خوزستان برای کسب نخستین پیروزی خود مقابل همدیگر قرار گرفتند اما این پیکان بود که در نهایت توانست در آخرین دقیقه بازی توسط سامان نریمان جهان گلزنی کرده و سه امتیاز مهم را کسب کند. استقلال خوزستان در حالی نتوانست دروازه شاگردان رسول خطیبی را باز کند که رحیم زهیوی در دقیقه ۴۱ نتوانست پنالتی خود را تبدیل به گل کند. پیکان که تا به این‌جای مسابقات به پیروزی نرسیده بود در این بازی با گلزنی سامان نریمان جهان در دقیقه 89 به بُردی ارزشمند رسید. بعد از این گل بازیکنان و مربیان استقلال خوزستان به شدت به داور معترض شدند، چرا که اعتقاد داشتند مهاجم پیکان قبل از ورود به محوطه جریمه مرتکب خطا شده است. همچنین سیروس پورموسوی پس از این شکست تصمیم به استعفا از سرمربیگری استقلال گرفت.
شکست بحث‌برانگیز شمس آذر
مقابل ذوب ‌آهن
تیم ذوب آهن اصفهان در دیداری پرحاشیه موفق به کسب پیروزی دو بر یک مقابل شمس آذر قزوین شد. محمدی
(۲۷ و ۳۴) برای ذوب آهن و عیسی مرادی (۷۰) برای شمس آذر گلزنی کردند.
شمس آذر که با عبور از مشکلات ابتدای فصل خود همچنان نیاز به کسب امتیاز دارد در نیمه نخست دیدار خانگی با ذوب آهن دو گل از جواد محمدی دریافت کرد تا نیمه نخست را با شکست به رختکن برود. محمدی (۲۷ و ۳۴) برای ذوب آهن گلزنی کرد تا این تیم امیدوار به کسب حداکثر امتیازات این دیدار برای نیمه دوم آماده شود. در دقیقه 46 این بازی مهاجم تیم شمس آذر توپ را به تور دروازه ذوب‌آهن رساند، اما به واسطه بازگشت آن به زمین بازی داور تصور کرد توپ به تیر دروازه خورده است و دستور به ادامه بازی داد! نیمه دوم با بازی مالکانه میزبان قزوینی همراه بود اما ضد حملات سریع ذوبی‌ها باعث ایجاد چند موقعیت خطرناک روی دروازه میزبان شد. با این حال اخراج نادر محمدی بازیکن ذوب آهن در دقیقه ۵۸ باعث شد تا شاگردان سعید دقیقی شکلی کاملا هجومی بگیرند و بارها دروازه ذوبی‌ها را تهدید کنند. تلاش آنها بالاخره با گلزنی عیسی مرادی به گل نشست اما این برای فرار از شکست کافی نبود تا سه امتیاز دیگر به حساب ذوب آهن واریز شود و این تیم با ۱۱ امتیاز به رتبه دوم جدول موقتاً صعود کند.
برنامه بازی‌های باقی مانده از هفته هفتم لیگ برتر فوتبال ایران به این شرح است:
شنبه 15 مهر 1402
*مس رفسنجان...............................................استقلال (ساعت17:45)
*سپاهان.........................................صنعت نفت آبادان (ساعت19:45)
یکشنبه 16 مهر 1402
*ملوان................................................نساجی مازندران (ساعت17:15)
*پرسپولیس.....................................گل گهر سیرجان (ساعت19:15)
فولاد طعم پیروزی را با سرمربی اسپانیایی چشید
در ادامه بازی‌های هفته هفتم لیگ برتر عصر دیروز تیم‌های هوادار تهران و فولاد خوزستان از ساعت 17 در ورزشگاه پاس قوامین تهران به مصاف هم رفتند که این دیدار با نتیجه یک بر صفر به سود فولاد به پایان رسید. ساسان انصاری زننده تک گل فولادی‌ها بود که در دقیقه 85 از روی نقطه پنالتی گلزنی کرد. فرزاد منصوری داور این مسابقه سبحان پسندیده از هوادار را در دقیقه 73 با کارت قرمز اخراج کرد. فولاد خوزستان که تمام چهار بازی قبلی‌اش را واگذار کرده بود، با هدایت ایگناسیو مارتینس اولین پیروزی فصل خود را کسب کرد تا از انتهای جدول رده‌بندی به رده چهاردهم صعود کند. شاگردان محمود فکری نیز با 5 امتیاز در جایگاه دوازدهم باقی ماندند.
این دیدار در حالی برگزار شد که تماشاگران ویژه زیادی همچون حسین فرکی، هادی شکوری، علیرضا فغانی، اشکان دژاگه و دینکا آلین حضور داشتند. همچنین طبق اعلام قبلی قرار بود این بازی بدون تماشاگر برگزار شود که در ظاهر هم اینچنین بود اما حضور پرتعداد اطرافیان دو تیم در اواسط نیمه اول باعث بروز درگیری روی صندلی تماشاگران شد.