هرگز سراغ تولید فیلم خنثی نمیرویم!(اخبار ادبی و هنری)
به گزارش خبرنگار کیهان، آغاز دهمین سالگرد فعالیت باشگاه فیلم سوره بهانهای شد تا مدیران این مرکز، در نشستی رسانهای به معرفی فعالیتها و برنامههای این مرکز بپردازند.
محمدجواد موحد مدیر باشگاه فیلم سوره در این نشست گفت: از ابتدا که طرح این مرکز ارائه شد، شعار این بود که ما مرکز آموزشی نیستیم و مرکز رشد و تربیت نیروها هستیم. در این 9 سال 250 فیلم کوتاه و بلند ساخته شده و از آن مهمتر فیلمسازهایی هستند که در مسیر قرار گرفتهاند.
وی فیلمهای «بیست و یک روز بعد»، «دیدن این فیلم جرم است»، «مصلحت»، دو سریال «کتونی زرنگی» و «تازه وارد» و فیلم تلویزیونی «وانتافه» را از دیگر دستاوردهای باشگاه فیلم سوره معرفی کرد.
موحد یکی از برنامههای آینده باشگاه فیلم سوره را تولید یک فیلم سینمایی و دو سریال تلویزیونی دانست.
او مهمترین خط قرمز این مرکز در تولیدات را متعهد بودن عنوان کرد.
مدیر باشگاه فیلم سوره در پاسخ به خبرنگار کیهان درباره حمایت از استعدادهای جوان در شهرستانها و مناطق محروم گفت: درهای این مرکز به روی شهرستانیها بسته نیست و فیلمسازان متعددی از شهرستانهای مختلف با حمایت باشگاه فیلم سوره کار کردهاند، اما مأموریت ویژه این باشگاه بهگونهای است که درکنار هم بودن و کار رو در رو برای ما مهم است. اما باشگاههایی شبیه به باشگاه فیلم سوره، با ادبیات و بومی هر استان تشکیل داده میشود. درحال حاضر نیز در شهرهایی چون مشهد، قزوین، اصفهان و... مراکز مشابه باشگاه فیلم سوره در حال فعالیت هستند.
وی همچنین در واکنش به پرسش خبرنگار کیهان درباره حواشی و انتقادات به فیلم «مصلحت» و مسئله نظارت بر محتوای آثار در این باشگاه توضیح داد: کارگروههایی در باشگاه فعالیت میکنند که بر فیلمها نظارت میکنند و تأثیرگذار هستند. اما کمکاری درباره «مصلحت» را نمیپذیرم و اینکه گفته میشود این فیلم به تطهیر منافقان پرداخته را قبول ندارم. به نظرم تولید فیلم مهم که حرف برای گفتن داشته باشد، موافق و مخالف جدی دارد و ما هرگز سراغ تولید فیلم خنثی نمیرویم.
محسن ملکی معاون توانمندسازی باشگاه فیلم سوره نیز در این نشست با تأکید بر اینکه فیلمسازی در این سالها گران شده است گفت: مجموعههایی مثل باشگاه فیلم سوره باید کمک کنند هنرمندان مستعد حذف نشوند. وقفهای در تولیداتمان داشتیم و این فرصتی برای شکلگیری دوره «کاتینو» شد. باشگاه تصمیم گرفت سن ورودی را پایین بیاورد و در این سه سال سه دوره برگزار کردیم که افرادی از ۱۸ تا ۲۳ سال فیلمساز داریم. در این سالها نزدیک ۱۶ فیلم از بچههای ۲۱، ۲۲ ساله داشتیم.
حامد یامینپور از تهیهکنندگان فیلمهای کوتاه باشگاه فیلم سوره هم در این نشست بیان کرد: پیش از این آنچه به شکل سنتی برای مشاغل پشت دوربین سینما رخ میداد این بود که افراد ابتدا دستیاری میکردند که این فضا مستلزم این بود که فرد اهل تعامل باشد ما در باشگاه فیلم سوره به این نتیجه رسیدیم حالا که فرصتی وجود دارد افرادی که دوست دارند در پشت دوربین فعالیت کنند بتوانند این حوزهها را بیازمایند پس بهزودی فراخوانی برای این موضوع منتشر خواهد شد.