امیر رستگاری: در فضای ۱۲۰۰ کیلومتری خارج از آسمان ایران میتوانیم هر پرنده و جنگندهای را کشف و شناسایی کنیم
رئیس سازمان صنایع الکترونیک ایران گفت: امروز قادریم در فضای ۱۲۰۰ کیلومتری خارج از آسمان ایران هر پرنده و جنگندهای را کشف و شناسایی کنیم که یک توان بینظیر است.
امیر دریادار رستگاری، رئیس سازمان صنایع الکترونیک ایران گفت: طراحی و تولید محصولات در حوزههای موشکی، بالستیک و کروز، پدافند و رزم هوایی، رزم دریایی و زمینی و حوزههای سایبر و الکترونیک، حوزههای فضایی، دفاع بیولوژیک و جنگ شناختی توانسته است ضمن پاسخگویی به تهدیدات حال و آینده با سرریز دانش و فناوریها عامل ارتقای دانش فنی و توسعه قابلیتهای علمی و فنآورانه در جهت کمک به رشد دیگر بخشهای کشور با تاکید بر توسعه ظرفیتهای دانشبنیان باشد.
امیر دریادار رستگاری با بیان اینکه در صنایع موشکی به قابلیتهای شگفت و خیرهکنندهای دست یافتیم، تصریح کرد: این قابلیتها موجبات دلگرمی دوستان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و موجب وحشت و نگرانی این سرزمینی شدهایم. طراحی و تولید موشکهای بالستیک زمین به زمین نقطهزن با برد ۲ هزار کیلومتر و طراحی و تولید موشک کروز با برد هزار کیلومتر و ساخت انواع موشکهای ضدهوایی در بردهای و ارتفاعهای پست، متوسط و بلند از جمله این دستاوردهاست.
رئیس سازمان صنایع الکترونیک ایران ادامه داد: ۲ سال پیش جلوهای از این قابلیتها را در خلیج همیشه فارس دیدیم که سامانه موشکی سوم خرداد با یک موشک، رادارگریزترین پهپاد استکبار جهانی را مورد اصابت قرار داد و به اعماق خلیج فارس فرستاد که گوشهای از توان نظامی و قدرت امروز سازمان هوافضای وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در طراحی و تولید قدرتمند و اطمینانبخش برای کشور است.
وی با اشاره به پیشرفتهای چشمگیر و خیرهکننده صنعت هوایی گفت: طراحی و تولید انواع پرندهها و دستیابی به ساخت جنگنده کوثر (که در سال گذشته این جنگنده در رژه هوایی تهران به پرواز درآمد و مستشاران نظامی و دیپلماتهای خارجی مانور این جنگنده را دیدند و تحسین آنها را برانگیخت) ایران را در زمره تولیدکنندگان جنگنده در دنیا مطرح کرد.
امروز همه نیازهای بالگردی کشور
در دسترس ماست
امیر دریادار رستگاری افزود: در حوزه بالگردی همه نیازهای بالگردی کشور با تلاش سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع، اعم از بالگردهای هجومی، نفربر و پشتیبانی امروز در دسترس ماست. در حوزه پهپادی و پرندههای بدون سرنشین به توانمندی طراحی و تولید پهپاد گشت و شناسایی و هجومی آفندی دست پیدا کردیم که قادرند با بمبهای هوشمند نقطهزن هر نقطه از خاک دشمن را مورد هدف قرار دهند. مدیرعامل صنایع الکترونیک ایران ادامه داد: در حملههایی که به لانه داعش در خاک سوریه و عراق انجام شد، پهپادهای سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع در تمامی لحظات حملات موشکی در بالای صحنه حضور داشتند و اطلاعات دقیق دشمن را به کشور عزیزمان مخابره میکردند و این دست بلند وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح است.
معاون وزیر دفاع در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه در صنعت دریایی و طراحی و ساخت انواع شناورهای سطحی، زیرسطحی و تندرو به خودکفایی کامل رسیدیم، گفت: ناوشکنهای کلاس موج، ناوهای موشکانداز کلاس سپه، هواناوها و انواع شناورهای تندرو با سرعت ۱۳۰ کیلومتر با قابلیت حمل موشکهای سطح به سطح از جمله نمونههای تولیدات سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع به شمار میروند.
امیر دریادار رستگاری با اشاره به تولید ناوشکن تمام ایرانی دنا اضافه کرد: این ناوشکن پارسال به نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران تحویل داده شد و توانست ظرف ۷ ماه با طی ۶۵ هزار کیلومتر دریایی دور دنیا را طی کند و افتخاری برای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران باشد و پرچم ما را در ۳ اقیانوس به اهتزاز درآورد.
مدیرعامل صنایع الکترونیک ایران با ذکر اینکه دستاوردهای بزرگی در عرصه تسلیحات رزم زمینی داشتیم، ادامه داد: تولید تانک پیشرفته کرار ما را در زمره تولیدکنندگان ادوات زرهی و تانک وارد کرد و سامانه آتش کرار میتواند هدف متحرک را در فاصلهای بیشتر از برد تانکهای تی نود روسی هدف قرار دهد. همچنین انواع خودروهای زرهی، تاکتیکی، دوزیست و نفربر، انواع تسلیحات توپخانهای سبک و سنگین و انواع تسلیحات اجتماعی و انفرادی و ساخت بمبهای هوشمند امروز به دست متخصصین سازمان صنایع وزارت دفاع رقم خورده است.
امیر دریادار رستگاری یادآور شد: امروز در رزم زمینی هیچ ادوات انفرادی، توپخانهای و زرهی وجود ندارد که از خارج از کشور وارد شود و امروز زنجیرههای تولید با تلاش فرزندان شما در سازمان صنایع دفاع در دست طراحی و تولید است.
ماهواره طلوع ۳ تا پایان امسال
در مدار زمین قرار میگیرد
مدیرعامل صنایع الکترونیک ایران با اشاره به دستاوردهای شرکت صنایع الکترونیک وزارت دفاع گفت: این شرکت در همه سکوها اعم از فضایی، هوایی، دریایی و زمینی تمامی سامانههای حوزه الکترونیک، میکروالکترونیک و الکترومغناطیس توسط دانشمندان و متخصصان صنایع الکترونیک ایران طراحی و تولید میشود که طراحی و ساخت انواع رادارها از آن جمله است.
امیر دریادار رستگاری افزود: امروز قادریم در فضای ۱۲۰۰ کیلومتری خارج از آسمان ایران هر پرنده و جنگندهای را کشف و شناسایی کنیم که یک توان بینظیر است. در ضمن قادریم از فاصله ۵۰۰ کیلومتر خارج از مرز هوایی هر پرندهای را در سامانه هدایت آتش رهگیری کنیم و در نهایت فاصله ۳۰۰ کیلومتری با موشکهای ضدهوایی ساخت وزارت دفاع این پرندههای مهاجم را منهدم کنیم.
معاون وزیر دفاع با بیان اینکه امروز درگیر یک جنگ خاموش با دشمن استکباری هستیم، ادامه داد: ساخت انواع رادارهای هدایت آتش و انواع سامانههای جنگ الکترونیکی از جمله دستاوردهای صنایع الکترونیک وزارت دفاع است و شبانهروزی همه سرحدات هوایی را پایش میکنیم. انواع دوربین دید در روز و دید در شب و انواع ماهوارهها به دست متخصصین در صنایع الکترونیک ایران در دست ساخت است.