در اجرای دستور فروردینماه رئیس قوه قضائیه
زندان رجائیشهر که در یکی از بهترین نقاط استان البرز قرار دارد تخلیه و تعطیل شد.
به گزارش مرکز رسانه قوه قضائیه، در راستای اجرای مصوبات سفر مورخ ۱۷ فروردین سال جاری حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای، رئیس قوه قضائیه به استان البرز مبنی بر انتقال زندان رجائیشهر، با توجه به انجام مقدمات از سوی سازمان زندانهای کشور و هماهنگیهای صورتگرفته در این استان، تا روز سهشنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۲ حدود نیمی از زندانیان تخلیه شده بود و تا روز شنبه ۱۴ مرداد تمامی زندانیان ندامتگاه رجائیشهر به ندامتگاه قزلحصار منتقل شدند و این زندان تعطیل شد.
پس از انتقال و خروج زندانیان از این ندامتگاه، در حال حاضر زندان رجائیشهر که در یکی از بهترین نقاط استان البرز قرار دارد از زندانی تخلیه و تعطیل شده است.
با انتقال زندانیان از رجائیشهر، مرحله بعد جهت انتقال کامل زندان رجائیشهر، پیگیرها و اقدامات از سوی سازمان زندانها جهت حصول توافق نهایی با استانداری البرز در حال انجام است.
گفتنی است؛ یکی از تاکیدات رئیس قوه قضائیه در دوره تحول و تعالی دستگاه قضا، انتقال زندانها از مراکز شهرها به حاشیه و بیرون از محیط شهری است. بهمنماه سال ۱۴۰۰ رئیس قوه قضائیه در جریال سفر به استان خراسان رضوی از زندان مرکزی مشهد بازدید و دستور داد که روند انتقال این زندان به خارج از شهر هرچه سریعتر اجرایی شود که با اقدامات سازمان زندانها این کار در حال انجام است.
انجام این اقدام به منظور رفاه حال و آسایش شهروندان و دور بودن محیط زندان از فضای جامعه است که مقدمات ابتدایی آن برای برخی از زندانها از قبیل زندانهای مرکزی شهرستانهای مشهد، زنجان، تبریز، کرمانشاه، یزد، بیجار در استان کردستان فراهم شده است و در این رابطه مسئولان قضایی در حال اتخاذ تدابیر برای انتقال این زندانها به خارج از محیط شهری هستند.