رئیسجمهور آمریکا و خانوادهاش در اوکراین پولشویی کردهاند
دونالد ترامپ میگوید که همه اتهامات مطرح شده علیه او بابت 37 مورد اقدام غیرقانونی مخصوصا درباره خارج کردن پروندههای محرمانه و حساس از کاخ سفید روندی سیاسی است و دموکراتها از روی عمد آن را به جریان انداختهاند تا فشار افکار عمومی علیه او را در آستانه انتخابات ریاست جمهوری افزایش دهند. اگر فرض کنیم که اظهارنظر ترامپ صحیح است و اینکه پرونده فساد حقوقی او به بهانه اعمال فشار در آستانه انتخابات مطرح شده و دغدغه حقیقتجویی ندارد، مشابه همین اتفاقات و سناریوها هم برای نامزد دموکراتها یعنی رئیسجمهور مستقر در حال رخ دادن است.
حالا جمهوریخواهان و دموکراتها در رقابت با یکدیگر افتادهاند تا «پته» یکدیگر را روی آب بریزند. داستانهای تخلفات و فساد گسترده جو بایدن و اهالی خانواده او در اوکراین همچنان ادامه دارد و به تازگی خبر جدیدی در این خصوص منتشر شده است. نامههای الکترونیک فاش شده از سوی یک شرکت گاز اوکراینی، نشان میدهد که جو بایدن رئیسجمهور آمریکا و پسرش در پولشویی این شرکت مشارکت داشتهاند.
بر اساس تازهترین گزارشی که «دیلیمیل» آن را منتشر کرده، هانتر بایدن و یک شرکت گاز اوکراینی در ایجاد حسابی در یک بانک خارجی که کانون گردشهای غیرقانونی و محلی برای پولشویی بوده، مشارکت داشتند.
بر این اساس، شرکت گاز اوکراینی بوریسما، همان مجموعهای که در سال ۲۰۱۴ پسر رئیسجمهور فعلی آمریکا را استخدام کرده، حسابی به نام او در کشور مالت ایجاد کرده است. این حساب پس از گذشت چند سال به دلیل، اتهاماتی همچون پولشویی در چارچوب تحقیقات مالی بسته شد.
گفتنی است براساس اطلاعات تازه فاش شده، مالک شرکت اوکراینی ۱۰ میلیون دلار برای هانتر و پدرش ارسال کرده و به نوعی حقالسکوت محسوب میشود. دستگاه قضایی کشور مالت چند سال قبل از یک معامله مشکوک درخصوص فروش یک سکوی نفتی از سوی بوریسما خبر داد.
روزنامه تایمز کشور مالت در دسامبر ۲۰۲۰ گزارشی منتشر کرده و به طور مفصل درباره رد پای هانتر بایدن در فساد مالی شرکت بوریسمای اوکراین خبر داد. گفتنی است که خانواده بایدن متهم به فساد گسترده مالی در اوکراین و از آن مهمتر خطدهی سیاسی در آمریکا برای تامین منافع شخصی در این کشور شرق اروپا هستند.
خشونت
تیراندازی در دو روز آخر هفته در آمریکا جان 6 نفر را گفت. تیراندازی و خشونت در آمریکا در در حومه شیکاگو، ایالت واشنگتن، پنسیلوانیا مرکزی، سنت لوئیس، کالیفرنیای جنوبی و بالتیمور رخ داد و علاوهبر جانباختن تعدادی آمریکایی، دهها نفر هم مجروح شدند.
«دانیل ناگین» استاد سیاست عمومی و آمار در دانشگاه کارنگی ملون گفت: «شکی نیست که خشونتها افزایش یافته است. به نظر میرسد برخی از این موارد فقط دعوا و اختلاف میان نوجوانان است و این اختلافات با اسلحه گرم حل میشوند نه با مشت».
گفتنی است، بر اساس آمارهای منتشر شده از سوی سازمان آرشیو خشونت مسلحانه در آمریکا، روزانه و به طور متوسط ۱۱۷ نفر در آمریکا در تیراندازیهای جمعی مورد اصابت گلوله قرار میگیرند و کشته میشوند و ۲۱۰ نفر دیگر هم مجروح میشوند.