کد خبر: ۲۶۷۲۰۵
تاریخ انتشار : ۲۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۱:۵۷
مدیرکل امور مالیاتی فارس خبر داد

محدود‌تر شدن فرار مالياتي با بيشتر شدن منابع اطلاعاتی

 

شيراز-خبرنگار كيهان:
حمیدرضا محمد ابراهیمی در نشست هم‌اندیشی با اصحاب رسانه فارس با عنوان «نقش رسانه در تبیین رابطه توسعه اقتصادی و پرداخت مالیات در فرهنگ عمومی»، با‌اشاره به تاثیرگذاری رسانه در فرهنگ‌سازی، گفت: طی دو روز و بعد از اطلاع‌رسانی توسط رسانه‌ها ۱۰۰هزار مودی در فارس تکالیف خود را انجام دادند.
وي با بیان اینکه مالیات محلی برای تامین بودجه و ابزاری برای تعادل بخشیدن به اقتصاد است، یکی از عوامل فرار مالیاتی را بی‌اطلاعی جامعه از حقوق خود ذکر کرد و افزود: فرار مالیاتی در جوامع بین‌المللی گناه بزرگ است؛ اگر افراد جامعه از حقوق خود اطلاع داشته باشند، اجاره نمی‌دهند این امر رخ دهد.
مدیرکل امور مالیاتی فارس با بیان اینکه معمولا افراد حقیقی و حقوقی که بیشترین میزان درآمد را دارند، مرتکب فرار مالیاتی می‌شوند، گفت: مالیات ۸۶ درصد از فعالان اقتصادی در ایران، پایین است و تنها ۱۴ درصد از این گروه، در بحث محاسبه مالیات مبادرت به ایجاد تنش می‌کنند.
ابراهیمی با ‌اشاره به طراحی سامانه‌ای برای دریافت گزارش‌های مردمی در مورد فرار مالیاتی و استقبال خوب مردم از این سامانه تحت عنوان سوت‌زنی، از رسانه‌ها درخواست کرد که ضمن همراهی برای ارتقاء آگاهی‌های شهروندان، با سوت‌زنی در شناسایی تخلفات مالیاتی، دولت را همراهی و به توسعه جامعه کمک کنند.