کد خبر: ۲۶۳۷۳۷
تاریخ انتشار : ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۱:۵۰

اوکراینی‌ها برای فرار از میدان جنگ به دانشگاه می‌روند!


گزارش‌ها حاکی است مردان اوکراینی برای فرار از جبهه جنگ به گزینه تحصیل در دانشگاه‌ها روی آورده‌اند و بر همین اساس تعداد دانشجویان مرد اوکراینی که در دانشگاه‌هایی با پرداخت شهریه حضور می‌یابند در مقایسه با سال‌های گذشته با افزایش بیش از 80 درصدی مواجه بوده است.
طولانی شدن جنگ اوکراین جدای از این که اروپا و آمریکا را در ادامه کمک‌های مالی و تسلیحاتی به کیف دچار تردید کرده است خود مردم اوکراین را نیز دچار نوعی خستگی و فرسودگی کرده است به طوری که در سیزدهمین ماه جنگ اخبار و گزارش‌ها از فرار مردم این کشور از جبهه جنگ حکایت دارد.
منابع خبری اعلام کردند که مردان اوکراینی برای فرار از میدان جنگ به دانشگاه می‌روند و به همین دلیل تعداد دانشجویان جدید که در دانشگاه‌هایی با پرداخت شهریه حضور یافته‌اند در مقایسه با قبل 40 درصد افزایش یافته است. به گزارش فارس این گزارش‌ها حاکی است که این افزایش تعداد دانشجویان در میان مردان افزایشی 82 درصدی داشته است. در برخی دانشگاه‌ها تعداد دانشجویان مرد بیش از 10 برابر شده است. پیش از این نیز اسنادی منتشر شده بود که هزاران نفر از اوکراینی‌ها به دلیل فرار از خدمت سربازی اجباری روانه زندان‌های این کشور شده‌اند. تارنمای آمریکایی «اینتل دراپ» در این باره نوشته بود: «اسناد تازه منتشر شده نشان می‌دهد که اوکراینی‌هایی که خود را برای انجام خدمت سربازی اجباری به مقامات ارتش اوکراین معرفی نمی‌کنند، حتی اگر به دلیل مجروحیت موفق به انجام این کار نشده باشند، به چندین سال زندان محکوم می‌شوند.»