برگ سوخاری خوراکی عجیب ژاپنیها
ژاپنیها دوست دارند هر چیزی را سوخاری کنند سپس آن را بخورند.
آنها اعتقاد دارند که اینگونه همه غذاها خوشمزهتر میشود. آنها یک خوراکی جالب دارند که بیشتر در فصل پاییز آن را میخورند. نام این خوراکی «برگ سوخاری» است که از تفت دادن برگ درخت افرا در روغن زیاد به همراه کمی کنجد بدست میآید.
همانطور که ما پایمان را روی این برگهای خشک میگذاریم تا از صدای شکستشان لذت ببریم، ژاپنیها از خوردن آنها لذت میبرند. البته درست کردن این خوراکی آسان نیست و نمیتوان به همین راحتی آن را درست کرد.
برای درست کردن برگ سوخاری ابتدا باید برگهای مناسب را انتخاب کرده و آن را درون محلول آب و نمک برای مدت یک سال نگه داشت. پس از یکسال برگها را در آرد و کنجد میگذارند و سپس در روغن زیاد سرخ میکنند. این برگها به همراه سسهای مخصوص خورده میشوند.