در مراسم عزاداری شب نوزدهم ماه مبارک رمضان در آستان مقدس امامزاده صالح(ع)
رئیسی: جاهلیت مدرن جامعه بشری را در نادانی نگه میدارد
رئیسجمهور در مراسم شب قدر در امامزاده صالح(ع) گفت: امروز مستکبران و جاهلیت مدرن میخواهند مردم قدرت تعقل و تحلیل نداشته باشند؛ دوستشناس و دشمنشناس نباشند و راه را از بیراهه تشخیص ندهند و اجازه نمیدهند مردم آگاهیهای اصلی را پیدا کنند.
آیتالله سید ابراهیم رئیسی رئیسجمهور در مراسم شب نوزدهم ماه مبارک رمضان در حرم مطهر امامزاده صالح(ع) تهران، با تسلیت ایام ضربت خوردن مولای متقیان امیرمومنان علی(ع)، بر توجه و استفاده همگان و بهویژه جوانان از فرصت شبهای مبارک قدر در مسیر بندگی و اطاعت از خدای متعال تاکید کرد.
رئیسجمهور با اشاره به اینکه شب قدر شبی بسیار مهم و با عظمت بوده و باید از آن در راستای افزایش معرفت و شناخت بهرهمند گردید، اظهار داشت: خداوند متعال این شب را برای امت پیامبر قرار داد که بتوانند ره صدساله و ره یک عمر را در یک شب طی کنند و هیچ کس حق ندارد با اعتقاد به لیلهًْالقدر در زندگی دچار یأس و ناامیدی باشد.
رئیسی مرحله بعدی برای بهرهمندی کامل از فیوضات شب قدر را طلب محبت خدا و اولیای الهی دانست و افزود: بعد از اینکه معرفت در دل انسان جای گرفت عشق و دلدادگی به خدا و پیامبر و ائمه در دل جاری خواهد شد و نتیجه تحقق این دو در بروز عمل صالح در انسان است و انسان با عمل صالح است که به حیات طیبه و جایگاه خلیفه الهی میرسد دکتر رئیسی با بیان اینکه همه بندگان در معرض آزمایش و امتحان الهی قرار دارند، افزود: انسانی که در مسیر کمال قرار دارد باید امتحان شود و به قله برسد و در این مسیر باید فکر، اخلاق و عمل خود را با هم تطبیق دهد.
رئیسجمهور تصریح کرد: موضوعی که امروز مستکبران و جاهلیت مدرن میخواهد به جوامع بشری القا کند آن است که در جهل باقی مانده و مردم قدرت تعقل و تحلیل نداشته باشند؛ دوستشناس و دشمنشناس نباشند و راه را از بیراهه تشخیص ندهند و اجازه نمیدهند مردم آگاهیهای اصلی را پیدا کنند.
رئیسی تاکید کرد: امروز برای تعالی در زندگی فردی و اجتماعی یک راه بیشتر نداریم و آن پیشروی در اخلاق، عمل، جامعهسازی قرآنی و کنار گذاشتن بدیها، کاستیها، بیعدالتیها، تبعیض، فساد و زشتیها است.
رئیسجمهور همچنین نهاد خانواده را رکن اساسی جامعه و بسیار حائز اهمیت دانست و افزود: امروز کشورهای غربی دچار مشکل به هم ریختن نظام خانواده شدند، از این رو بدترین و زشتترین اخلاقیات را بهعنوان شاخص تمدن معرفی میکنند.
پس از سخنرانی رئیسجمهور، مداح اهلبیت(علیهمالسلام) محمدحسین پویانفر به مراسم قرآن به سر و عزاداری شب ضربت خوردن حضرت امیرالمؤمینن(علیهالسلام) پرداخت.