خلق متهم خیالی جدید از سوی ضد انقلاب
خبر «اولین زن محکوم به اعدام» هم جعلی از آب درآمد
بعد از رسوایی رسانههای ضد انقلاب در پرونده جعلی حسن فیروزی، این بار سوژهای قدیمی مجددا مطرح شده است که براساس آن مدعی شدهاند یک زن اهل بوکان به اعدام محکوم شده است.
به گزارش مرکز رسانه قوه قضائیه، بعد از رسوایی رسانههای ضد انقلاب در پرونده جعلی حسن فیروزی، این بار سوژهای قدیمی مجددا مطرح شده است که براساس آن یک زن اهل بوکان به نام شهلا عبدی به اعدام محکوم شده است.
یک بررسی ساده اینترنتی نشان میدهد، این سوژه نیز خیالی بوده و فردی به این نام نه تنها حکم اعدام دریافت نکرده است، بلکه بازداشت و زندانی نیز نشده است.
بررسیها نشان میدهد پیشتر نیز چنین ادعایی مطرح شده بود و رسانههای ضد انقلاب نیز وجود چنین فردی را تکذیب کرده بودند.
براساس خبری که در یک رسانه ضد انقلاب در مرداد ماه امسال در واکنش به خبر فوق منتشر شد، تصویر منتسب به این زن، به یک محکوم دیگر تعلق داشته که سال ۱۴۰۰ از زندان آزاد شده است.
پیگیریها از مقامات قضایی استان نیز این موضوع را تایید میکند. رئیسکل دادگستری استان آذربایجان غربی در رابطه با ادعاهای مطرح شده در مورد صدور حکم اعدام برای زنی به نام شهلا عبدی گفت: طبق پیگیریها در استان آذربایجان غربی هیچ محکوم و یا زندانی به نام شهلا عبدی وجود
ندارد. ناصر عتباتی تاکید کرد: تا کنون هیچ حکم اعدامی در ارتباط با پروندههای اغتشاشات در استان صادر نشده است.
ضد انقلاب در خبرسازی جعلی و دروغ در رابطه با ادعای بدرفتاری با متهمان و محکومان سابقه طولانی دارد. در کنار پرونده خیالی حسن فیروزی که اخیرا افشا شد، به مواردی مانند ادعای دروغ تجاوز به آرمیتا در زندان کرج یا دروغ شکسته شدن پاهای حسین رونقی در بازداشت اشاره کرد که انتشار فیلم وی در بیمارستان مشخص ادعاهای مطرح شده درباره این فرد دروغی بیش نبوده است. ماجرای ساختگی صورت خونی و آسیبدیدگی محمد نوری زاد پس از آزادی نیز یکی دیگر از این موارد است که با انتشار فیلم اصلی مشخص شد، این فرد با همان لباس، اما بدون عصا و البته قبراق و سرحال وارد منزل میشود و نزدیکانش را در آغوش میگیرد!
معاندین حکم ۵ سال حبس را دو برابر کردند
خبر دیگر از دروغهای ضد انقلاب اینکه، در روزهای اخیر و در ادامه تلاش رسانههای معاند برای خبرسازی پیرامون افراد دستگیر شده در جریان وقایع اخیر، ادعایی مبنی بر صدور حکم ده سال حبس برای یک دختر و پسر جوان منتشر شد. با جستوجوی نام آستیاژ حقیقی و امیرمحمد احمدی به انواع تولید محتوا پیرامون این دو نفر میرسیم که نشان میدهد ضد انقلاب و معاندان حساب ویژهای روی تبلیغ پیرامون این افراد باز کردهاند. در نمونهای از ادعاهای صورت گرفته عنوان شده است آستیاژ حقیقی و امیرمحمد احمدی هر کدام به ده سال حبس محکوم شدهاند.
پیگیریهای خبرنگار میزان از پرونده نامبردگان نشان میدهد این افراد (آستیاژ حقیقی و امیرمحمد احمدی) با راهاندازی صفحهای در اینستاگرام فعالیت داشتهاند و با شروع اغتشاشات در کشور فعالیتهای خود را روی تشویق مردم به اغتشاش علیه کشور و براندازی متمرکز کرده بودند.
نامبردگان در صفحهای فعالیت میکردهاند که یک میلیون فالوور داشته و در زمان اغتشاشات از صفحه خود برای تبلیغ فراخوانها از جمله فراخوان
۴ آبان استفاده کردهاند. پس از این فعالیتها مسئولین امنیتی در تذکرهایی به این دو آنها را نسبت به فعالیت مخرب خود آگاه میکنند که با تکرار اقدامات این دو در انتشار فراخوانهای غیرقانونی سرانجام در تاریخ ۱۰ آبان ماه ۱۴۰۱ بازداشت میشوند. پس از بازداشت این افراد و انجام تحقیقات اولیه سرانجام در دادسرا اتهام اجتماع و تبانی علیه امنیت کشور به این دو تفهیم شده و پرونده به دادگاه انقلاب میرود.
آستیاژ حقیقی و امیر محمد احمدی در صفحات خود در اینستاگرام فراخوان تجمع در روز ۴ آبان ماه را منتشر و به اغتشاش دعوت کرده بودند.
همچنین نامبردگان علاوهبر اینستاگرام در شبکههای اجتماعی توئیتر و یوتیوب هم مطالبی علیه کشور و تشویق مردم به اغتشاش منتشر
میکردهاند.
سرانجام پس از ارسال پرونده به دادگاه و بررسی پرونده و انجام دفاعیات صورت گرفته از سوی متهمان رئیسشعبه به هر دو نفر به اتهام اجتماع و تبانی علیه امنیت کشور ۵ سال حبس در نظر میگیرد که همین حکم ۵ سال حبس برای هر دو نفر قابل اجرا خواهد
بود.