kayhan.ir

کد خبر: ۲۵۵۲۶۱
تاریخ انتشار : ۱۵ آذر ۱۴۰۱ - ۲۲:۱۶
نگاهی به دیروزنامه‌های زنجیره‌ای

عجز سرمایه­‌های اسرائیل و عقده‌­گشایی علیه پیام‌رسان‌های داخلی

افراطیون مدعی اصلاحات یا سرمایه‌های اسرائیل که مردم را به دام پیام‌رسان‌های تروریستی خارجی‌انداختند و در جنگ ترکیبی دوشادوش آن بسترهای سایبری داعش مسلک، اغتشاش برنامه‌ریزی شده را اعتراض مدنی جا زدند، علیه پیام رسان‌های داخلی عقده می‌گشایند.



سرویس سیاسی-

روزنامه زنجیره‌ای هم میهن وابسته به کرباسچی و قوچانی نوشت: «همان‌اندازه که حاکمیت به شبکه‌های اجتماعی خارجی بی‌اعتماد است و گمان می‌کند ریشۀ تمامی مسائل داخلی در دسترسی مردم به این ابزارهای ارتباطی است، کاربران هم به ابزارهای ایرانی بی‌اعتماد هستند و خصوصاً وقتی عامل اجبار اضافه می‌شود، اقبال به این ابزارها را نباید به حساب کیفیت آنها بگذاریم.»
مدعیان اصلاحات به عنوان امتداد داخلی دشمن چقدر عاجز و مفلوک شده‌اند که ناچارند دست به مغالطه بزنند و بنویسند حاکمیت ریشه تمامی مسائل داخلی را پیام‌رسان‌های خارجی می‌داند! یا به هر مفهومی که با آن معارض و مخالف‌اند از قبیل حجاب و عفاف، پیشرفت درون‌زا، نظم و امنیت جامعه، مردمسالاری دینی، شبکه ملی اطلاعات، و... برچسب اجبار بزنند تا آن را تخریب کنند. مدعیان اصلاحات همین‌اند.
پیشنهاد اصلاح‌طلبان به غرب: برجام برای مهارقدرت ایران خوب است
روزنامه شرق در یادداشتی با عنوان «شراکت راهبردی و سودآور ایران و روسیه» نوشت: «هیچ‌کس در ایران شکست‌های نظامی تحقیرآمیز ایران در برابر امپراتوری روسیه در قرن نوزدهم را که منجر به خسارات ارضی قابل‌توجهی در قفقاز شد (معاهده گلستان در 1813 و به‌ویژه عهدنامه ترکمانچای در 1828 که در آن معادل جمهوری آذربایجان و بخشی از ارمنستان به روسیه واگذار شد) فراموش نکرده است. اشغال اصفهان توسط نیروهای روس در سال 1916 در بحبوحه جنگ جهانی اول با وجود اعلام بی‌طرفی ایران در خاطره همگان باقی مانده است. با‌این‌حال‌ رقابت‌های نظامی و ارضی هرگز مانع از نزدیکی دو امپراتوری همسایه نشده و حتی ممکن است تبادلات تجاری، فرهنگی و فکری آنان را تسهیل کرده باشد.»
در ادامه این نوشتار آمده: «با اعلام فرمانده نیروی هوافضای جمهوری اسلامی مبنی بر ساخت موشک مافوق صوت، مسابقه تسلیحاتی چرخش شدیدتری به خود گرفت. این سلاح که قادر به مانور‌دادن در هر سیستم دفاع هوایی ازجمله «گنبد آهنین اسرائیل» است، قادر به ارسال گسترده هواپیماهای بدون سرنشین یا موشک‌های دیگر است. اگرچه به نظر می‌رسد این سلاح فقط در مرحله نمونه اولیه است‌ اما رسانه‌های متعددی اشاره کرده‌اند که ایران دارای چنین ظرفیت فناوری‌ای است. زمینه‌های فوق‌الذکر ایران را به‌عنوان یک قدرت اجتناب‌ناپذیر به ایالات متحده تحمیل کرده و فوریت توافق هسته‌ای جدید با ایران را یادآور می‌شود. درواقع، تهران با داشتن نیروی ضربتی عظیم و مهم‌تر از همه سیستم حفاظتی از حریم هوایی و قلمرو خود، اکنون می‌تواند در برابر هرگونه حمله خارجی، به‌ویژه از جانب اسرائیل از خود دفاع کند.»
پی بردن اصلاح‌طلبان به اهمیت موشک
در انتهای یادداشت شرق می­‌خوانیم: «به‌طور گسترده، تصویر یک ایران قدرتمند باعث تقویت شبکه نیابتی آن در سراسر خاورمیانه خواهد شد. این پتانسیل نظامی توسط همسایگان و متحدان ایران و حتی فراتر از آن بسیار جدی گرفته می‌شود... برخلاف ظاهر ماجرا، در‌صورتی‌که ایالات متحده خواهان مهار قدرت ایران و در‌عین‌حال تضعیف قدرت دو کشور متحد با ایران یعنی روسیه و چین باشد، توافق هسته‌ای جدید با ایران بیش از هر زمان دیگری ضروری است. درواقع، در‌حال‌حاضر هر‌یک از اضلاع این مثلث غرب‌ستیز از اتحاد خود با دو ضلع دیگر سود می‌برد. در جهانی که بار دیگر درگیر جنگ دوقطبی بین غرب و چین شده است، اتحاد ایران و روسیه استقلال انرژی پکن را تضمین می‌کند و در عوض از فروپاشی اقتصادی روسیه و ایران جلوگیری می‌شود. احیای توافق وین می‌تواند علاوه‌بر چشم‌اندازهایی که به مردم ایران ارائه می‌دهد، به‌طور بالقوه وضعیت جغرافیایی‌-سیاسی کنونی را نیز تغییر دهد.»
در این باره باید گفت که در پس ماجرای حمله روسیه تزاری به منطقه قفقاز که در آن زمان بخشی از ایران بوده است انگلیس و سفارت این کشور در ایران نقش مهمی داشته است. ضمن آنکه روسیه در آن زمان یک حکومت سلطنتی داشته و لذا به روسیه تزاری معروف بوده و پس از آن با وقوع انقلاب کمونیستی در روسیه این کشور در سیستم حکمرانی دچار تغییرات مهمی شد و نامش نیز به شوروی تغییر یافت. برای بار دیگر فروپاشی شوروی منجر به شکل گیری جمهوری‌های تازه استقلال یافته شد برهمین اساس هسته مرکزی و اصلی شوروی که روسیه بود دوباره با نام روسیه شناخته شد. پس روسیه کنونی با روسیه تزاری که به ایران حمله کرد متفاوت است.
نکته دیگر اینکه ای‌ کاش طیف موسوم به اصلاح‌طلب جنایات انگلیس و آمریکا و... را نیز همواره به یاد می‌داشتند تا دچار اشتباهات محاسباتی نشوند. با این همه این موضوع که این طیف گویا به اهمیت مسایل دفاعی نظیر موشک پی برده جای خوشحالی است. هر چند این متن گویا توافق هسته‌ای را به بهانه مهار کردن قدرت ایران به غرب پیشنهاد می‌دهد!
تقلیل اغتشاشات به حجاب و نسل جوان، فرافکنی است!
روزنامه آرمان ملی در مطلبی به اغتشاشات اخیر پرداخت و به نقل از فعال سیاسی اصلاح‌طلب نوشت: «اگر قرار است از این شرایط عبور کنیم راهی به جز این وجود ندارد که مسئولان در راستای مطالبات و خواسته‌های مردم حرکت کنند و آنها را بپذیرند. نباید بحران کنونی جامعه را به نسل جوان تقلیل بدهیم.»
کارشناس روزنامه آرمان ملی در پاسخ به اینکه «آیا در شرایط کنونی این اتفاق رخ می‌دهد و مسائل را به مسائلی مانند حجاب یا دغدغه‌های نسل جدید تقلیل می‌دهند؟» به نقل از او نوشت: «بله؛ این اتفاق در حال رخ دادن است و برخی به جای اینکه به ریشه‌های اصلی بحران بپردازند آن را به موضوع حجاب و نسل جدید تقلیل می‌دهند. این رویکرد تنها نوعی فرافکنی است.در شرایط کنونی دانشجویان،دانش‌آموزان و...در اعتراضات حضور دارند.به همین دلیل باید درمرحله نخست واقعیت‌های این شرایط را درک کرد و پذیرفت.»
هرچند مدعیان اصلاحات سعی می‌کنند بر خلاف واقع، اغتشاشگران را دانشجو و دانش‌آموز و روزنامه‌نگار و... معرفی کنند اما این مسئله که اغتشاشات ربطی به دغدغه‌های اجتماعی و اقتصادی و شکاف‌های بین نسلی نداشته و صرفا گروه‌هایی از اراذل اجاره‌ای به‌طور سازمان یافته و آموزش دیده به کف خیابان‌ها آمده و دست به تخریب، تحریق و قتل می‌زنند واقعیتی است که نباید فراموش کرد.
نتیجه 8سال سیاست منفعلانه و ذلیلانه مقابل آمریکا و غرب چه شد؟!
روزنامه اعتماد روز گذشته در مطلبی با عنوان «تنش‌زايي جايگزين تنش‌زدايي شد» نوشت:
«جدال لفظي ميان ايران و ايالات متحده همچنان بي‌وقفه ادامه دارد. در روزهايي كه مقام‌هاي ايراني مي‌گويند تبادل پيام ميان تهران و واشنگتن به شكل غيرمستقيم با محوريت احياي برجام ادامه دارد، مقام‌هاي ايراني و آمریکايي از هر فرصت و تريبوني براي تهديد يا هشدار به يكديگر استفاده مي‌كنند. تمام اين كنش و واكنش‌ها در ملأعام يك پيام واحد را به مخاطب ارسال مي‌كند: رابطه تهران و واشنگتن با سرعت در حال تشديد تنش است و ايالات متحده در اين ميدان از حمايت طرف اروپايي هم برخوردار است.»
گفتنی است جریان مدعی اصلاح‌طلبی به عنوان حافظ منافع غرب در ایران همواره و در مقاطع و برهه‌های مختلف به توجیه خباثت‌های غرب علیه ایران و مقصرنمایی از کشورمان پرداخته‌اند.
در حالی‌که آمریکا و اروپا کارنامه ننگینی از نقض عهد‌، خباثت و فریبکاری علیه کشورمان دارند اما این طیف پادو و خدمتکار غرب بی‌آنکه بگوید نتیجه 8 سال سیاست ذلیلانه، منفعلانه و حقیرانه دولت مورد حمایتشان در برابر غرب با شعار «ما زبان دنیا را بلدیم»چه شد؟ دولت سیزدهم را به خاطر اتخاذ مواضع عزتمندانه علیه دولت‌های فریبکار و پیمان‌شکنی غربی نکوهش می‌کند.