ضارب شهید علی خلیلی به قصاص محکوم شد
با حکم قاضی اصغرزاده، ضارب شهید علی خلیلی به قصاص نفس محکوم شد.
قاضی اصغرزاده با اعلام این خبر گفت: پس از بررسی پرونده و استماع دفاعیات متهم و وکلای هر دو طرف دادگاه حکم به قصاص ضارب علی خلیلی داد.
25 تیر ماه سال 1390 حادثهای دردناک در یکی از محلات شرق تهران رقم خورد. در این حادثه جوان 19 سالهای به نام علی خلیلی در حین بازگشت از هیئت در حالی که همراه چند نفر از شاگردان یک مدرسه بود به واسطه امر به معروف و نهی از منکر مورد ضرب و شتم قرار گرفت.
خلیلی توسط یک نفر از افراد شرور منطقه از ناحیه گردن و قسمت شاهرگ دچار جراحت شد و بیش از 15 دقیقه در خون خود میغلتید.در این حادثه تعدادی از مراکز اورژانس بیمارستانی از پذیرش علی خلیلی امتناع کردند تا اینکه یکی از بیمارستانهای خصوصی در ازای واریز مبلغ 6 میلیون تومان حاضر به پذیرش وی شد. سرانجام علی خلیلی که به دلیل شدت خونریزی به حالت اغما رفته بود بستری شد اما پزشکان امید زیادی به مداوای وی نداشتند.
علی خلیلی پس از مرخص شدن از بیمارستان در منزل بستری شد اما هر از گاهی به دلیل مشکلات ناشی از حادثه رخ داده به بیمارستان منتقل شده و بستری می شد.
وی بهمن سال 92 نیز مجدداً در بیمارستان بستری شد و پس از یک ماه به خانه منتقل شد اما سرانجام عصر دوم فروردین امسال در بیمارستان بعثت دعوت حق را لبیک گفته و جان به جانآفرین تسلیم کرد و به دیدار اباعبدالله الحسین و یارانش شتافت.
قاضی اصغرزاده 17 خرداد گفتوگویی را با خبرگزاری فارس درباره زمان برگزاری جلسه بعدی دادگاه انجام داد و گفت: تاریخ بعدی دادگاه شهید علی خلیلی پس از نظر نهایی پزشکی قانونی مشخص میشود.
وی افزود: پرونده جهت بررسی مجدد به کمیسیون پزشکی قانون ارجاع داده شده است.
رئیس شعبه 113 دادگاه کیفری استان تهران درخصوص اینکه پیش بینی شما برای بازگشت پرونده از کمیسیون پزشکی قانونی چه تاریخی است گفته بود: نمی توانیم پیش بینی کنیم اما معمولا اینگونه بررسیها یک تا دو ماه به طول میانجامد.
وی افزود: پرونده جهت بررسی مجدد به کمیسیون پزشکی قانونی ارجاع داده شده است.
سرانجام پس از گذشت نزدیک دو ماه در روز اول مهر امسال در شعبه 113 دادگاه کیفری و به ریاست قاضی اصغرزاده دومین جلسه محاکمه ضارب خلیلی برگزار و به اتهامات این فرد رسیدگی شد.