kayhan.ir

کد خبر: ۲۵۳۴۷۱
تاریخ انتشار : ۲۲ آبان ۱۴۰۱ - ۲۲:۰۴
نگاهی به دیروزنامه‌های زنجیره‌ای

چرا شرقی­‌های مسخ‌شده غربگرایی را بحران هویتی نمی‌­دانند!

روزنامه شرق در یادداشتی که از گزاره‌های متناقض و اشتباه آکنده بود نوشت: «حق پوشش حجاب در ترکیه بدون برانگیختن مخالفت گسترده، تنها از سوی هشت درصد از مردم یک نگرانی بزرگ محسوب می‌شود. بنابراین، به نظر نمی‌رسد که انتظار خاصی درخصوص این موضوع تفرقه‌انگیز[!!] در جامعه ترکیه وجود داشته باشد.»

 

سرویس سیاسی -

در ادامه این نوشتار آمده: «قطعا اردوغان در صورت انتخاب مجدد، اهداف خود را برای کاهش پیشرفت دموکراسی، سکولاریسم و قانون در ترکیه دنبال خواهد کرد. در چنین حالتی، آیا ترکیه واقعا به چنین دوگانگی‌ای نیاز دارد؟ در مواجهه با پروژه محافظه‌کاران، از اپوزیسیون ترکیه انتظار می‌رود که مجددا بر اصول بنیادین خود، حمایت از حقوق همه مردم به‌‌ویژه زنان، دفاع از سکولاریسم و قانون اساسی و تضمین ثبات کشور‌ تأکید داشته باشد. بازگشت به مسئله حجاب، بار دیگر بحران هویتی عمیقی را که ترکیه برای چندین دهه از زمان تأسیس جمهوری بین سنت و آرزوی مدرنیته‌گریبان‌گیر آن است، نشان می‌دهد.»
گویا از نظر روزنامه اصلاح‌طلب جلوگیری از پیشرفت یک عامل ویرانگر به نام سکولاریسم یک نگرانی است. تاسف بار است که چنین یادداشتی در روزنامه‌ای که در داخل کشور منتشر می‌شود، آمده است. یادداشتی که در آن از اپوزیسیون ترکیه می‌خواهد که بر اصول بنیادین خود تاکید داشته باشد که در ظاهر با عنوان حمایت از حقوق همه مردم و به ویژه زنان و دفاع از سکولاریسم و تضمین ثبات کشور خوانده شده اما در اصل مقابله و مواجهه با تمام ارزش‌های دینی در جامعه مسلمان ترکیه است.
این متن و البته جماعت طرفدار سکولار، با آنچه به عنوان اصول بنیادین خود فریاد می‌زنند، دچار تناقض‌های فاحشی هستند که یکی از آنان در متن فوق آنجایی است که از حقوق زنان سخن گفته می‌شود. خب در این جا سؤال این است که زن مسلمانی که می‌خواهد با حجاب و پوشش کامل اسلامی خود در دانشگاه و یا محل کار خود حاضر شود آیا از حقوقی برخوردار نیست؟! آیا حقوق زنان یعنی مجبور کردن آنها به ترک پوششی که هنجار شناخته شده در جامعه است؟! نکته این است که جماعت حامی سکولاریسم حقوق زن را در آنچه اربابان غربی آنها برای‌شان تعریف کرده‌اند خلاصه می‌کنند.
نکته بعدی این است که چرا یک فرد ترکیه‌ای حامی سکولاریسم یا یک فرد ایرانی حامی سکولاریسم یا... حمایت خویش را از یک ایسم یا مکتب سیاسی-اجتماعی-فرهنگی که از غرب سرچشمه گرفته بحران هویتی برای خود نمی‌داند؟! آیا علت این نیست که این افراد چنان در فرهنگ مهاجم و مخرب غرب هضم شده و مسخ شده‌اند که آن را هویت خود می‌دانند؟ آیا از مسخ شدگان می‌توان انتظار داشت که برای فرهنگ ملی یا دینی سرزمین خودشان دل بسوزانند؟
مصوبه مجلس باعث شکست برجام شد!
روزنامه آرمان ملی در مطلبی نوشت: «عدم توجه به اولويت‌هاي مورد نياز جامعه و عدم ارتباط مناسب با جهان از مهم‌ترين نقاط ضعف مجلس يازدهم بود. به هر حال در اين مجلس مصوبه‌اي تصويب شد که شرايط را براي توافق هسته‌اي سخت کرد. اتفاقي که به‌رغم شعارهايي که دولت مي‌داد تاکنون محقق نشده و نه تنها تحريم‌ها عليه ايران برداشته نشده، بلکه تحريم‌هاي جديدي نيز عليه کشور اعمال شده است. هنر مديريت يک جامعه پل زدن بين ملت‌هاست. با مصوباتي که مجلس يازدهم داشت برجام به فرجام نرسيد و اين عامل باعث شد فشارهاي معيشتي به مردم بيشتر شود و کشور با چالش‌هاي اقتصادي مواجه شود.»
مدعیان اصلاحات در حالی ادعا دارند که مصوبه مجلس با عنوان «اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها» باعث شکست برجام و تحریم‌های بیشتر علیه ایران شد که اتفاقا تنها چیزی که باعث مفتوح بودن برجام و تلاش غرب برای چانه زنی با ایران شده همان مصوبه مجلس است.
آزمایش موشک‌ هایپرسونیک؛ پیام هوشمندانه ایران به دشمنان
آرمان ملی در مطلب دیگری نوشت: «آزمايش موفقيت‌آميز پرتاب موشک ‌هايپرسونيک پيام هوشمندانه‌اي از سوي ايران براي قدرت‌هاي جهانخوار است که اين کشور به ترازي از توان دفاعي رسيده که هيچ قدرتي نمي‌تواند با شيوه‌هاي جنگ کلاسيک با جمهوري اسلامي رودررو شود. دستيابي ايران به اين فناوري پيچيده دفاعي در حالي صورت مي‌گيرد که اين فناوري تنها در حوزه و در انحصار چند کشور معدود از جمله کشورهاي روسيه، چين، هند، کره‌شمالي و آمريکا قرار دارد. در اين موشک فوق مدرن از ماده سيال براي رسيدن به اهداف تعيين شده استفاده شده و سرعتي برابر با 1235 کيلومتر در ساعت دارد و در تعريف نظامي اين نوع موشک‌ها نوعا در تراز لايدرهاي‌هايپرسونيک قرار دارند.»
در ادامه این مطلب آمده است: «از ويژگي‌هاي اين نوع موشک‌ها قدرت مانور آنها در داخل اتمسفر و گريز هوشمندانه از رادارها و سامانه‌هاي ضدموشکي است و از قدرت تخريبي فوق‌العاده‌اي برخوردار است. آزمايش اين موشک در زماني صورت گرفت که دشمنان ملت ايران با استفاده از پيچيده‌ترين جنگ‌هاي ترکيبي و شناختي تلاش داشتند تا اين کشور را درگير يک جنگ داخلي و فرسايشي سازند. برخي از جريان‌هاي سياسي غير همسو دستيابي ايران به توان نظامي بازدارنده را نوعي ماجراجويي تلقي مي‌کنند در حالي که يک مقوله تاريخي را فراموش کرده‌اند که هر ملتي اگر نتواند در برابر دشمنان خارجي از خود دفاع کند براي هميشه در صفحات تاريک تاريخ دفن خواهد شد. دستيابي ايران به فناوري توليد موشک‌هاي‌هايپرسونيک صرف نظر از بازخوردهاي موافق و مخالف آن، مي‌تواند دشمنان ملت ايران را از ماجراجويي نظامي مستقيم عليه ايران باز دارد.»
هر چقدر هم اروپایی‌ها خباثت کردند نباید با آنها تندی کنیم!
روزنامه اعتماد روز گذشته گفت‌وگویی با سفیر پیشین در آلمان منتشر کرده که وی در بخشی از این گفت‌و‌گو مدعی شد: «به باور من اروپايي‌ها حتي بيش از روسيه و چين مي‌خواستند برجام احيا شود و اين توافق به عنوان يكي از دستاوردهاي مهم سياست خارجي اتحاديه اروپا پابرجا بماند... اين اعتراضات در ايران باعث شد اروپايي‌ها واكنش‌هايي نشان دهند. اين مسئله يك عامل بود اما عامل اصلي در تعيين سياست اروپا در قبال ايران نبود. اين اعتراضات و فضايي كه در ايران به وجود آمده قطعا بي‌تاثير نبوده، آنها واكنش‌هايي به دلايل حقوق بشري داشتند.»
گفتنی است، این فرد همان کسی است که در ماجرای اسارت اسد الله اسدی دیپلمات کشورمان در اروپا با وجود خباثت طرف آلمانی در بازداشت او، به جای اعتراض به آلمان و سایر دولت‌های اروپایی حامی تروریسم، علیه دیپلمات مظلوم کشورمان مصاحبه کرد!
از سوی دیگر متاسفانه جریان غربگرا همواره درست در زمانی که آمریکا و اروپا در سیاست‌های خود علیه کشورمان به بن‌بست رسیده و باید ‌گریبان این عهدشکنان را گرفت، توپ را به زمین خودی شوت کرده و عصا زیر بغل آمریکا و اروپا می‌گذارند.