اغتشاشات اخیر در راستای راهبرد فشار حداکثری به اقتصاد بود
به گزارش خبرگزاری تسنیم، اللهمراد سیف عضو هیئت علمی دانشگاه در مورد آثار و پیامدهای منفی اغتشاشات بر اقتصاد کشور اظهار کرد: اگر ما درمورد اغتشاشات دو مسئله را از هم تفکیک نکنیم دچار اشتباه میشویم.
وی افزود: مسئله نخست اعتراض و نارضایتی است که دلایل و پیامدهای خودش را دارد و مسئله دیگر هم آشوب و تخریب است.
عضو هیئت علمی دانشگاه ادامه داد: با روی کار آمدن ترامپ و زیادهخواهی او آمریکاییها توافقنامه برجام را پاره کردند و فشار حداکثری را در دستور کار خود قرار دادند که این فشار حداکثری برای کشور و مردم ما خیلی هزینه ایجاد کرد و سفره مردم را کوچکتر کرد و ما حتی در بخش دارویی هم تحریم شدیم. وی با بیان اینکه راهبرد فشار حداکثری آمریکاییها به اذعان خودشان با شکست مواجه شد اظهار کرد: شاخصهای اقتصادی بعد از فشارهای حداکثری و محاصره اقتصادی هماکنون رو به بهبود است و بنابراین نشانههای شکست این راهبرد کاملاً آشکار شده است.
سیف افزود: آمریکاییها از توسعه و تقویت پیوندهای راهبردی جمهوری اسلامی ایران بهویژه بعد از روی کار آمدن دولت سیزدهم خیلی احساس تهدید کردند؛ اما واقعیت سومی که آمریکاییها به آن رسیدند این بود که گزینه تهدید نظامی علیه ایران را هم ندارند و همین سه عامل آنها را به سمت راهبرد بیثباتسازی داخلی سوق داد.
عضو هیئت علمی دانشگاه خاطرنشان کرد: سرمایهگذاری شدید و بسیج کردن مزدوران گروهکها و تجهیز آنها به انواع سلاحها در راستای همین هدف عملیات بیثباتسازی داخلی بهویژه در حوزه اقتصاد است.
سیف ایجاد ناامنی فیزیکی و هراس و ناامنی روانی، ایجاد نااطمینانی و تخریب زیرساختها و کسبوکارها و اموال عمومی را از جمله اهداف اغتشاشگران برشمرد و گفت: اقتصاد کشور ما دچار مشکلات ساختاری پیچیده و قدیمی، مشکلات محیطی و تحریمی و مشکلات مدیریتی است و این مشکلات منجر به کاهش ارزش پول ملی و کاهش قدرت خرید مردم شده است. این استاد دانشگاه تصریح کرد: اغتشاشات برنامهریزیشده و در راستای راهبرد فشار حداکثری عمل میکند و هدفش هم اقتصاد و مختل کردن زندگی معمولی مردم است.