کد خبر: ۲۵۱۲۵۳
تاریخ انتشار : ۲۲ مهر ۱۴۰۱ - ۲۱:۲۱
در اثر خشکسالی رخ داد

کاهش 25 درصدی سهم آب آشامیدنی تهران از ذخایر سد‌ها

مدیر دفتر تأسیسات آبی و برق آبی شرکت آب منطقه‌ای تهران با بیان اینکه تهران به سومین سال خشک و کم بارش وارد شده است، گفت: سهم آب آشامیدنی تهران از ذخایر سدها ۲۵ درصد کاهش می‌یابد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، علیرضا ارسطویی با بیان اینکه سهم تامین آب آشامیدنی تهران از ذخایر سد‌ها و سفره‌های آب زیرزمینی 70 به 30 درصد است افزود: با کاهش 89 میلیون مترمکعبی ذخایر سد‌های تهران نسبت به سال گذشته سهم تامین آب آشامیدنی تهران از منابع آب سطحی 25 درصد کاهش می‌یابد بنابراین سهم تهران از ذخایر آب سد‌ها 60 درصد و از سفره‌های آب زیرزمینی 40 درصد خواهد بود.
وی با بیان اینکه تهران به سومین سال خشک و کم‌بارش وارد شده است گفت: با تغییر اقلیم و نوع بارش از برف به باران و البته افزایش جمعیت میزان ذخایر سد‌ها نیز کاهش یافته است.
مدیردفتر تاسیسات آبی و برق آبی شرکت آب منطقه‌ای تهران ادامه داد: سال 1400 نیز نسبت به سال 99، به دلیل کاهش بارندگی‌ها میزان بهره‌برداری از ذخایر سد‌ها 13 درصد کاهش یافت که این روند به دلیل مدیریت منابع آب است.