کد خبر: ۲۴۷۹۰۳
تاریخ انتشار : ۳۰ مرداد ۱۴۰۱ - ۲۱:۲۵
کمیته امداد:

۳۷۱ مرکز نیکوکاری در مساجد استان تهران فعالیت می‌کنند

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان تهران از فعالیت ۹۰۰ مرکز نیکوکاری در سطح استان تهران خبر داد و گفت: از این تعداد ۳۷۱ مرکز نیکوکاری با محوریت مساجد فعالیت می‌کنند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی کمیته امداد، محمد دهرویه با گرامیداشت روز جهانی مساجد، اظهارداشت: هم اکنون ۹۰۰ مرکز نیکوکاری در سطح استان تهران وجود دارند که از این تعداد ۳۷۱ مرکز نیکوکاری در مساجد فعالیت می‌کنند. این مراکز نیکوکاری با هدف واگذاری امور مردم به مردم راه‌اندازی شده‌اند.
دهرویه با اشاره به اینکه ۱۳۳ مرکز نیکوکاری به صورت تخصصی به نیازمندان خدمات ارائه می‌دهند، افزود: این مراکز در حوزه‌های اشتغال و کارآفرینی، فرهنگی، آموزش، بهداشت و درمان، جهیزیه و معیشت به نیازمندان خدمات ارائه می‌دهند.
وی ادامه داد: مراکز نیکوکاری در پنج ماهه امسال ۵۹۲ میلیارد تومان جذب و به خانواده‌های نیازمند کمک کرده‌اند که از این میزان ۵۶ میلیارد تومان به صورت نقدی و مابقی به صورت کالا و خدمات رایگان بوده است. همچنین در پنج ماهه امسال ۲۲۲ هزار و ۹۸۲ خانواده نیازمند از خدمات مراکز نیکوکاری بهره‌مند شده‌اند.