کد خبر: ۲۴۷۴۸۲
تاریخ انتشار : ۲۴ مرداد ۱۴۰۱ - ۲۱:۲۲
افغانستان

انهدام 1500 حلقه مین به جا مانده از جنگ


دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد در افغانستان از انهدام نزدیک به هزار و 500 حلقه مین دست‌ساز در 6 ماه اخیر در این کشور خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد (اوچا) دیروز در گزارشی اعلام کرد: در 6 ماه نخست سال جاری میلادی هزار و 481 حلقه مین دست‌ساز و برجای مانده از جنگ در سال‌های گذشته در افغانستان منهدم کرده است. اوچا افزود:
75 درصد مین‌های منهدم‌شده در استان‌های جنوبی قندهار، هلمند و ارزگان کشف شد. بنا بر اعلام دفتر هماهنگی کمک‌های بشردوستانه سازمان ملل متحد در افغانستان،کشف و نابودی این میزان مین دست‌ساز، سه برابر مین‌هایی بود که در سال 2021 میلادی در این کشور کشف و منهدم شد. تیم‌های مربوط به این نهاد قبل از این نیز نزدیک به سه هزار حلقه مین را منهدم کرده‌اند که زندگی افراد زیادی را تهدید می‌کرد. مین‌ها و مهمات برجای مانده از20 سال جنگ آمریکا در افغانستان همچنان بلای جان مردم به ویژه کودکان این کشور است هم اکنون نیز انفجار مین، مهمات و مواد منفجره باقیمانده از دوره جنگ در افغانستان هر ماه ده‌ها کشته یا زخمی برجای می‌گذارد.