کد خبر: ۲۴۵۱۶۰
تاریخ انتشار : ۱۵ تير ۱۴۰۱ - ۲۰:۱۶
سرپرست روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد

خریداری بیش از ۴۷ میلیون دُز واکسن کرونا از تولیدات داخلی

 
 
 
دستیار وزیر بهداشت و سرپرست روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: وزارت بهداشت علاوه‌بر واردات واکسن، تاکنون بیش از ۴۷ میلیون دز واکسن کرونا از محل تولیدات داخلی تامین و در مراکز واکسیناسیون توزیع کرده است.
پدرام پاک آیین در گفت‌و‌گو با ایرنا افزود: در حال حاضر، واکسن کرونا به میزان نیاز کشور به طور کامل توسط شرکت‌های معتبر داخلی تأمین شده و در دسترس قرار دارد و موسسه تحقیقات واکسن و سرم‌‌سازی رازی، در تولید واکسن کووپارس مسئولیت اجتماعی داشته است.
وی اظهار داشت: درخصوص وصول مطالبات موسسه رازی، هیئت امنای ارزی پیگیری‌های بین بخشی مجدانه و موثری داشته که مستلزم تخصیص اعتبار از سوی سازمان برنامه و بودجه است و تا آنجا که اطلاع دارم، در اولویت تخصیص قرار داد.
دستیار وزیر بهداشت تاکید کرد: این وزارتخانه همه تلاش خود را برای حمایت‌ از شرکت‌های واکسن ساز به کار بسته و با توجه به نیاز مبرم کشور به واکسن کرونا پس از آن که شرکتهای تولیدکننده موفق به اخذ تاییدیه‌های کیفی از سازمان غذا و دارو شدند و توانایی تولید در حد نیاز کشور را به دست آوردند، صرفا با تکیه بر ظرفیت تولید داخلی اقدام به خریداری ۴۷ میلیون و ۷۱۰ هزار دوز واکسن کرونا کرده و در مراکز واکسیناسیون توزیع کرده است.