کد خبر: ۲۴۳۸۴۱
تاریخ انتشار : ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۹:۴۹
آمریکا

موج گرماي بي سابقه نگراني براي صنعت برق


درحالی که موج گرمای خطرناک، بخش‌های وسیعی از آمریکا را دربرگرفته است، مقامات آمریکایی اعلام کردند تقاضا برای مصرف برق در ماه ژوئن در روز پنجشنبه رکورد زد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، کارشناس هواشناسی در واکنش به سؤال مجری سی ان ان، مبنی بر آنکه باتوجه به گرمای شدید هوا، بسیاری از مردم با شرایط بسیار جدی مواجه هستند، گفت: در واقع اوضاع بسیار جدی است و ما در واقع درحال آزمودن ظرفیت‌های کامل شبکه توزیع برقمان در کل آمریکا هستیم، چون وقتی با شرایط بدی آب و هوا مواجهیم و این موضوع با گرمای شدید و بی‌سابقه همراه می‌شود ترکیب آنها فشار چندانی را بر شبکه انتقال برق وارد می‌کند. به طور مثال وقتی قرار باشد خانه را خنک نگه دارید، مشکل، خودش را نشان می‌دهد. درک وان دام با اشاره به نقشه وضعیت هوا در ایالت‌های آمریکا افزود: نقشه، خودش گویاست. ما به ثبت رکورد
۱۳۰ درجه فارنهایت در مرکز و شرق آمریکا نزدیک شده‌ایم. اکنون در بین دو موج گرما قرار داریم و به تازگی، موج اول گرمای سوزان را رد کردیم و موج دوم گرما از جنوب به سمت شمال در حرکت است. ما در مینیاپلیس، رکورد ۹۹ درجه فارنهایت را در روز دوشنبه و در ایندیاناپلیس، رکورد ۹۵ درجه فارنهایت را در روز سه شنبه ثبت کردیم. شیکاگو نیز روز سه شنبه، دمای ۹۹ درجه فارنهایت را به ثبت رساند. در آتلانتا دمای هوا به ۱۰۱ درجه فارنهایت رسید. در آن طرف دنیا، در فرانسه، روز جمعه، به عنوان گرم‌ترین روز در این کشور به ثبت رسید. دو منطقه در فرانسه، بیشترین دمای هوا را ثبت کردند. دمای ۴۰ درجه سانتی گراد در فرانسه در ماه ژوئن به ثبت رسید. در همین حال وزیر امنیت ملی آمریکا اعلام کرد: درباره علت مرگ دو مهاجر بر اثر کمبود آب و گرما و ارتباطشان با قاچاق غیرقانونی انسان به آمریکا تحقیق می‌شود.