کد خبر: ۲۴۳۵۳۲
تاریخ انتشار : ۲۴ خرداد ۱۴۰۱ - ۲۲:۰۶

اخبار ورزش جهان

 

واکنش دشان به حذف فرانسه
از لیگ ملت‌های اروپا
سرمربی تیم ملی فوتبال فرانسه بعد از حذف از لیگ ملت‌های اروپا اعتراف کرد که شاگردانش چه از نظر بدنی و چه از نظر فنی نتوانستند انتظارات را برآورده کنند.
نمایش ناامید‌کننده تیم ملی فوتبال فرانسه در لیگ ملت‌های اروپا ادامه پیدا کرد و این بار شاگردان دشان در چهارمین بازی خود با یک گل برابر کرواسی شکست خوردند. فرانسه از چهار بازی خود در لیگ ملت‌های اروپا تنها ۲ امتیاز کسب کرده است تا با قرار گرفتن در قعر جدول رده‌بندی نتواند راهی دور بعد شود و حذف تلخ و زود هنگامی از این رقابت‌ها داشته باشد.دیدیه دشان بعد از شکست برابر کرواسی و حذف از سومین دوره لیگ ملت‌های اروپا گفت: متاسفانه باید بگویم که در این رقابت‌ها از نظر بدنی و انرژی ضعیف‌تر از حریفان بودیم. از نظر فنی هم در سطح خوبی نبودیم. بازیکنان عملکرد خوبی از خود نشان ندادند و ثابت کردند که از نظر بدنی آماده نیستند. سرمربی تیم ملی فوتبال فرانسه ادامه داد: همواره می‌توان از شکست‌ها و در کل نتایج درس گرفت. هر بازی پر از درس است.
مارسلو در رادار باشگاه فنرباغچه
باشگاه فنرباغچه ترکیه قصد دارد برای جذب مدافع پیشین رئال مادرید اقدام کند.
مارسلو که با پایان قراردادش با باشگاه رئال مادرید به حضور 15 ساله‌اش در این تیم پایان داد، حالا به عنوان بازیکن آزاد می‌تواند راهی تیمی دیگر شود، این در حالی است که او اعلام کرده قصدی برای بازنشستگی ندارد. سایت «گل» حالا خبر می‌دهد که مارسلوی 34 ساله مورد توجه باشگاه فنرباغچه قرار گرفته است. گل مدعی شد؛ مارسلو از ادامه دوران حرفه‌ای‌اش با فنرباغچه استقبال می‌کند چون می‌خواهد فصل آینده در لیگ قهرمانان اروپا بازی کند (فنرباغچه جواز حضور در مرحله پلی‌آف لیگ قهرمانان را گرفته است) اما او خواهان دریافت دستمزدی در حدود 6 میلیون یورو در سال است.
باشگاه المپیک مارسی دیگر مشتری مارسلو است و خورخه سامپائولی سرمربی این تیم فرانسوی هم از مدیران این باشگاه خواسته تا نسبت به جذب این مدافع برزیلی اقدام کنند. در سوی دیگر باشگاه‌هایی در قطر و برزیل هم در تلاش برای متقاعد کردن مدافع پیشین رئال مادرید برای پیوستن به آنها هستند.