تحریم انتخابات پارلمانی بحرین از سوی شیخ عیسی قاسم، رهبر شیعیان این کشور
رهبر معنوی انقلاب بحرین با صدور بیانیهای درخصوص انتخابات پارلمانی آتی این کشور تاکید کرده که اگر این انتخابات به حل مشکلات مردم نمیانجامد، همان بهتر که تحریم شود.
۱۴ فوریه ۲۰۱۱ (25 بهمن 1389) روز خشم مخالفین حکومت
آل خلیفه بود که طی آن یک نفر کشته و ۱۴ نفر مجروح شدند. این خیزش از همان روز تاکنون به صورت یک انقلاب در مسیر شدن ادامه داشته است و همواره شیعیان بحرینی که اکثریت مردم این سرزمین را تشکیل میدهند، حکومت اقلیت آل خلیفه، حکومت تحت حمایت آلسعود، انگلیس و رژیم صهیونیستی را به رسمیت نشناختهاند.
حالا آیتالله «عیسی قاسم»، رهبر شیعیان و رهبر معنوی انقلاب بحرین درخصوص انتخابات پارلمانی فراروی این کشور، با صدور بیانیهای، موضع خود را اعلام کرده است. وی تصریح کرده باید انتخاباتی برگزار شود که مشکلات مردم را حل کند در غیر این صورت بهتر است مردم در انتخابات شرکت نکنند...«مشارکتى که بخواهد بر ظلم و استبداد حکومت بیافزاید، نباید صورت گیرد.»
در متن این بیانیه که به تاریخ 25 می(4 خرداد) منتشر شده، آمده: «کوتاه آمدن ملتها از حقوق سیاسی خود- و سایر حقوقشان- در مقابل دولتها جنایت بزرگی است که باعث فساد هر دو طرف میگردد. نظر صحیحی که جایی برای مناقشه ندارد این است که یا انتخاباتی برگزار شود که در آن حل مشکلات مردم باشد یا عدم مشارکت مردمی که بخواهد بر ظلم و استبداد حکومت بیفزاید.» وی تصریح کرد: «اما آنهایی که به دنبال پول و منصب هستند نه گوش شنیدن حرف حق را دارند و نه نگران مشکلات و مصائب ملتها هستند. صحبت از انتخابات، باعث میشود مردم حق و حقوق شهدا و زندانیانی که در این راه شکنجه شدهاند را بیشتر به یاد آورند و غیرت مردم درباره دین و کرامتشان را افزایش میدهد و تمسک آنها به حقشان مبنی بر آزادی و کرامتشان را محکمتر میکند.»
رهبر معنوی انقلاب بحرین سپس ضمن دعوت از همه برای هوشیار شدن، ابراز تعجب کرد که دولتها از فرصت انتخابات به عنوان فرصتی برای فریب مردم و استحمار آنها تحت عنوان دموکراسی و برای تثبیت دیکتاتوری استفاده میکنند.
این در حالی است که قرار است، انتخابات پارلمانی بحرین در اکتبر آینده (مهر-آبان) برگزار شود اما انتظار میرود، از آنجا که از زمان آغاز اعتراضات مردمی در اوایل سال ۲۰۱۱ تاکنون، هیچ اقدام امیدوارکنندهای برای اصلاح امور در این کشور صورت نگرفته و پاسخی به مطالبات انقلابیون داده نشده، انتظار میرود که اغلب احزاب مخالف رژیم آل خلیفه این انتخابات را تحریم کنند.
کارنامه سیاه دستگاه قضایی سعودی
خبر دیگر آنکه «باقر درویش» رئیسمرکز حقوق بشر بحرین درباره سرنوشت و سلامت بازداشتیها در عربستان هشدار داده است. درویش در مصاحبه با خبرگزاری فارس گفته که کارنامه دستگاه قضایی آلسعود در محاکمه زندانیان، سیاه و مملو از احکام سیاسی است و به عنوان مثال احکام اعدامی علیه «صادق ثامر» و «جعفر سلطان» صادر شد حال آنکه آنها هیچ جرم مستقیمی در خاک عربستان مرتکب نشدهاند. درویش همچنین گفت که قربانیان در معرض ناپدیدسازی اجباری، شکنجه، اعتراف زیر شکنجه و حبس انفرادی قرار گرفتهاند و تا برگزاری نخستین جلسه دادگاه از ملاقات با وکیل محروم بوده و علاوهبر آن مسئولان سعودی، همه موارد شکنجه و بدرفتاری با این زندانیان را نادیده گرفتند.