کاهش زمان اخذ مجوز آموزشگاه فنی و حرفهای از 8 ماه به 3 روز
غلامحسین حسینینیا در گفتوگو با فارس درباره اقدامات سازمان آموزش فنی و حرفه ای اظهار داشت: با هدف توسعه استفاده از ظرفیت بخش خصوصی، صدور مجوزها تسهیل و متوسط زمان اخذ مجوز آموزشگاه فنی و حرفهای از هشت ماه و نیم به سه روز تقلیل یافت و در حال حاضر تعداد آموزشگاهها از حدود
۱2 هزار به ۱۸ هزار آموزشگاه افزایش یافته است.
او ادامه داد: در توسعه مراکز آموزش جوار کارگاهی نیز با 2۰۰ درصد رشد از ۵۰۰ مرکز به ۱۵۰۰ مرکز رسیدیم. همچنین برای افزایش رضایتمندی مردم و سرعت بخشیدن به ورود نیروی ماهر به بازار کار، فاصله آزمون تا صدور گواهینامه مهارت از ۴۵ به هفت روز کاهش داده شد.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای افزود: محدودیت برگزاری آزمونهای ادواری نیز حذف شد. این اقدامات موجب شد مشارکت در آزمونها و صدور گواهینامه مهارت از ۶۴۰ هزار مورد در سال ۱۳۹۹ به یک میلیون و 100 هزار مورد در پایان ۱۴۰۰ افزایش پیدا کند. حسینینیا اضافه کرد: برای اولین بار بیش از یک هزار پروژه عملی تولید شد و در حال افزایش است. تعداد سوالات آزمونهای کتبی از ۹۰۰هزار به یک میلیون و دویست هزار افزایش یافت.
او، یکی از راهبردیترین برنامههای سال جاری را راهاندازی سامانه مربیان آموزش فنی و حرفهای کشور از اردیبهشت ماه اعلام کرد و افزود: این برنامه، بدون نیاز به حتی یک مورد استخدام جدید، ظرفیت مربیان و مدرسان را از حدود پنج هزار به ۱۰۰ هزار نفر افزایش خواهد داد و منتج به توسعه بینظیر در کیفیت و سطح آموزشها نیز خواهد شد.
گفتنی است چندی پیش، حجتاله عبدالملکی وزیر کار در گفتوگو با خبرگزاری دانشجو، اظهار کرده بود: بهترین اتفاقی که از شروع به کار دولت سیزدهم تاکنون افتاده در حوزه اشتغال و تسهیل در صدور مجوزهای مختلف برای کسب و کارهای مختلف است. وی تصریح کرده بود: صدور مجوزهای کسب و کار همیشه یکی از گرفتاریهای اساسی افراد کارآفرین و همچنین علت اینکه رتبه کسب و کار ایران در مقایسه با دیگر کشورها پایین است، به همین موضوع سختی صدور مجوزها
بازمیگردد.