کمک ۱۵۴ میلیارد تومانی خیرین مازندرانی به بخش بهداشت و درمان
ساری- خبرنگار کیهان:
دکتر فرهاد غلامی در همایش تجلیل از نیکوکاران و خیران حوزه بهداشت و درمان مازندران افزود: مشارکت خیران برای ایجاد سرمایهگذاری در بخش بهداشت و درمان در چند سال اخیر رو به افزایش است.
وی افزود: حوزه سلامت به عنوان یکی از شاخصههای اصلی امر توسعه در کشور است و خیرین سلامت ما نقش تاثیرگذار و مهم در تامین و ارتقای سطح سلامت در جامعه دارند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: خیران سلامت مشارکت فعالی در ارایه خدمات و مراقبتهای سطوح سهگانه نظام سلامت دارند.
در ادامه تیمور طهماسبپور رئیس مجمع خیران سلامت مازندران نیز در سخنانی گفت: همزمان با شیوع ویروس کرونا، خیران و نیکوکاران در تامین تجهیزات پزشکی مورد نیاز نقش بیبدیلی ایفا کردند.
وی با اشاره به نیازهای روزافزون مردم در بخش بهداشت و درمان، افزود: دولت به تنهایی قادر به ارتقای شاخصهای سلامت در کشور نیست و نقش خیران و نیکوکاران در این بخش بر کسی پوشیده نیست.