کد خبر: ۲۳۹۲۲۷
تاریخ انتشار : ۱۹ فروردين ۱۴۰۱ - ۲۱:۲۴
فرمانده پلیس مرزبانی کشور خبر داد

پایش مرزهای کشور با ریزپرنده‌ها و ورود تجهیزات جدید به مرزبانی

فرمانده مرزبانی انتظامی کشور از برنامه‌ریزی برای ورود تجهیزات جدید به مرزبانی در سال ۱۴۰۱ خبر داد.

سردار احمدعلی گودرزی درباره امکانات و تجهیزات مرزبانی و ضرورت به روزرسانی آنها به ایسنا گفت: کشورما هشت هزار و ۷۵۵ کیلومتر مرز دریایی و خشکی دارد که از این میزان مرز دو هزار و 700 کیلومتر آن مرز دریایی است و امروز مرزبانی توانسته در تمام این مرزها امنیت را تأمین کند. خوشبختانه در سال‌های اخیر با حمایت‌های صورت گرفته تجهیزات خوبی وارد مجموعه مرزبانی کشور شده و ما با تاکید بر هوشمند‌سازی اقدامات خوبی را در این حوزه انجام داده‌ایم. در حال حاضر در اکثر مرزهای کشورمان تجهیزات به روز در حال استفاده است و ما با این تجهیزات در کنار نیروی انسانی توانمند و متعهد توانستیم توفیقات زیادی در مقابله با اشرار، ناامنی، قاچاق و... داشته باشیم.
گودرزی با بیان اینکه نیاز به استفاده از تجهیزات و دانش روز موضوعی نیست که یکبار انجام شده و دیگر اهمیتی نداشته باشد، افزود: در همین راستا نیز مرزبانی همواره به دنبال ارتقاء تجهیزات و امکانات خود است. در همین راستا نیز برای سال ۱۴۰۱ برنامه‌ریزی‌هایی را انجام داده‌ایم که تجهیزات و امکانات جدیدی وارد مجموعه مرزبانی شود و ما با استفاده از آنها از مرزهای آبی و خاکی حراست کنیم.
وی درباره استفاده از پهپاد در مرزها گفت:‌ یگان پهپادی یک واحد از فرماندهی انتظامی کل است و ما هر وقت که به امکانات پهپادی احتیاج داشته باشیم، از این پهپادها استفاده خواهیم کرد.
فرمانده مرزبانی انتظامی کل کشور درباره استفاده از ابزارهای پرنده در مرزهای کشور نیز اظهارداشت: علاوه‌بر پهپادها که با هماهنگی یگان پهپادی انتظامی کشور از آن استفاده می‌کنیم، مرزبانی اقدام به تهیه هلی‌شات کرده و ما با استفاده از این پرنده‌ها نسبت به رصد و پایش مرزها اقدام می‌کنیم.در حال حاضر اکثر گروهان‌ها و هنگ‌های مرزی ما به ریزپرنده‌ها مجهز شده‌اند و ما با استفاده از آنها مرزها را تحت کنترل و رصد داریم.