کد خبر: ۲۳۸۴۰۳
تاریخ انتشار : ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ - ۲۲:۲۲

اسلامی: نفوذ و تأثیر سیاسی نمی‌تواند روابط ایران و آژانس را از چارچوب مقررات خارج کند

معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با بیان اینکه بر اساس مقررات روابط حرفه‌ای با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی حرکت می‌کنیم، گفت: مقررات و روابط ما فنی و حرفه‌ای است و نفوذ، ارتباط و تاثیر سیاسی نمی‌تواند روابط ما را از چارچوب قوانین و مقررات آژانس خارج کند.
 
 
 
محمد اسلامی در حاشیه جشنواره ملی ره‌آورد سرزمین نور در اردوگاه شهید باکری خرمشهر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: سفر اخیر مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به تهران در راستای تعامل متقابل بود و تلاش ما این است که هرگز اجازه ندهیم دشمن با شیطنت و نفوذ صهیونیست‌ها به ایران اتهام بزند.
به گزارش ایرنا، وی با بیان اینکه اردوهای راهیان نور بهترین فرصت برای تبیین ارزش‌ها و فرهنگ دفاع مقدس در نسل جدید انقلاب است، بیان داشت: روز ملی راهیان نور از این جهت ارزشمند است که هرگز این مکتب به فراموشی سپرده نشود.
رئیس سازمان انرژی اتمی ادامه داد: تفکر انقلاب اسلامی در هشت سال دفاع مقدس موجب شد به لطف الهی و به همت کسانی که در این دفاع و انقلاب نقش‌آفرینی کردند، امروز به یکی از قدرت‌های دفاعی در منطقه تبدیل شویم.
اسلامی با اشاره به پیشرفت کشور در صنعت دفاعی و علوم پایه، افزود: با استفاده از پتانسیل‌ و ظرفیت‌های داخلی و با تأسی از مکتب شهدای هسته‌ای، توانایی کشور را در این زمینه افزایش می‌دهیم.