کد خبر: ۲۳۸۲۵۹
تاریخ انتشار : ۲۰ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۹:۲۱

گرایی: گلایه دبیر برای کشتی است

 
 
 
دارنده مدال‌های طلای جهان و المپیک گفت: گلایه‌های دبیر از کمبود بودجه برای کمک به کشتی است.
محمدرضا گرایی در تازه‌ترین صحبت‌هایش و در پاسخ به این سؤال که ترجیح می‌دهد در بازی‌های آسیایی یا رقابت‌های جهانی به میدان برود، گفت: به هر حال این موضوع در حیطه اختیارات کادر فنی تیم ملی است و آنها در این زمینه تصمیم گیری خواهند کرد. من تمریناتم را به خوبی دنبال می‌کنم و هر کجا که صلاح بدانند به میدان خواهم رفت.
چهره پرافتخار کشتی فرنگی ایران، در ادامه با تاکید بر اینکه گلایه‌های علیرضا دبیر رئیس‌فدراسیون کشتی از مشکلات مالی، برای افتخارآفرینی بیشتر کشتی است، گفت: آقای دبیر با جدیت پیگیر حل مشکلات تیم‌های ملی و کشتی‌گیران است و جا دارد به او خدا قوت بگویم و تشکر کنم. کشتی ورزش مدال آور و پرافتخار ایران در همه رویدادها و در راس آنها بازی‌های آسیایی و المپیک بوده و همیشه زمانی‌که نزدیک المپیک می‌شویم، همه مسئولان سراغ کشتی می‌آیند.
گرایی ادامه داد: در المپیک توکیو نیز ۴ مدال از ۷ مدال ورزش ایران توسط کشتی به‌دست آمد. بازی‌های آسیایی هم هر ۴ سال یکبار برگزار می‌شود و اهمیت زیادی برای مسئولان ورزش و کمیته المپیک دارد، بیشترین مدال را در بازی‌های آسیایی کشتی می‌گیرد اما متاسفانه مسئولان کمیته المپیک آنطور که باید از کشتی حمایت نمی‌کنند. گلایه‌های آقای دبیر هم بابت همین موضوع است، او اگر گلایه می‌کند و ناراحت است، چیزی را برای خودش نمی‌خواهد، بلکه به فکر کشتی‌گیران است تا بدون دغدغه به تمریناتمان برسیم. او دوست دارد کشتی با این افتخارآفرینی‌ها، آنطور که شایسته است مورد توجه قرار گیرد.