دانمارک ۳ عضو گروهک تروریستی الاحوازیه را مجرم شناخت
خبرگزاری فارس به نقل از خبرگزاری دانمارکی «ریتزو» نوشت دادگاه منطقهای این کشور روز جمعه سه عضو گروهک تروریستی «الاحوازیه» را به خاطر حمایت از اقدامات تروریستی علیه ایران در همکاری با سرویسهای اطلاعاتی عربستان سعودی مجرم شناخت.
طبق این گزارش، این سه نفر از دو سال پیش در بازداشت به سر میبرند. آنها به دلیل جرایم متعدد از جمله ارائه اطلاعات در مورد سازمانها و افراد دانمارکی و خارجی به یک سرویس اطلاعاتی عربستان سعودی با محکومیتهای تا ۱۲ سال زندان روبهرو هستند.
دادگاه دانمارک در ماه مارس در مورد حکم آنها تصمیمگیری خواهد کرد. هر سه عضو گروهک تروریستی همچنین با اخراج احتمالی روبهرو هستند و یکی از آنها نیز با احتمال لغو تابعیت دانمارکی مواجه است. این سه مرد همچنین بهدلیل حمایت از حملات علیه ایران و حمایت از گروهی که در فهرست سازمانهای تروریستی ایالات متحده قرار دارد، محکوم شدند.
پیشتر در آبانماه هم دادگاه روتردام هلند یکی از اعضای گروهک تروریستی الاحوازیه را بهدلیل مقدمهچینی و تأمین مالی حملات تروریستی در ایران مجرم شناخت و به تحمل چهار سال حبس محکوم کرد. این دادگاه اعلام کرد که این فرد با جداییطلبهایی در تماس بوده که حملاتی از جمله آتشزدن بانکها را در ایران برنامهریزی و انجام میدادند و علاوه بر آن همچنین افرادی که با دولت ایران در ارتباط بودند را نیز هدف قرار میدادند.
دادگاه هلند همچنین اعلام کرد که فرد محکوم شده درباره اهداف احتمالی با جداییطلبهای گروهک تروریستی الاحوازیه در ایران بحث میکرده و پیشنهاد حمایت مالی به آنها میداده و آنها را ترغیب میکرده که از حملاتی که درون ایران انجام میدهند، کلیپهای ویدئویی تهیه کنند.