کد خبر: ۲۳۵۸۴۱
تاریخ انتشار : ۱۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۱:۲۴
رئیس‌جمهو‌ر سابق آمریکا:

بحران اقتصادی، کرونا و بایدن آمریکا را به سمت نابودی می‌برند

 
 
 
رئیس‌جمهور پیشین آمریکا با حمله شدید به سیاست داخلی و خارجی بایدن گفت: آمریکا تا کنون رئیس‌جمهوری به این بدی نداشته و سیاست‌های وی در اقتصاد و مهار کرونا آمریکا را به سمت نابودی می‌برد.
دونالد ترامپ این روزها به شدت فعال است و از هر فرصتی برای حمله به بایدن استفاده می‌کند.رئیس‌جمهور سابق آمریکا که از زمان شکست در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰، از هر تریبونی برای تأکید بر تقلب انتخاباتی و تلاش برای بازگشت مجدد به کاخ سفید استفاده می‌کند، در مصاحبه با شبکه «نیوزمکس» نیز گفته که آمریکا با ریاست‌جمهوری «جو بایدن» به نابودی خواهد رفت.
ترامپ در این مصاحبه با انتقاد از سیاست‌های دولت بایدن و علت تصمیم‌گیری برای ورود مجدد به کاخ سفید گفت: «بسیار ساده است: کشور ما به نابودی می‌رود و ما عملکرد فوق‌العاده‌ای داشتیم» ترامپ درباره تحقیقات درخصوص نقش وی در شورش ۶ ژانویه ۲۰۲۰ (17 دی 1399) درکنگره آمریکا و دیگر پرونده‌هایی که دارد، توضیح داد که تحقیقات فعلی و حملات از سوی احزاب مخالف هیچ چیز جدیدی نیست و گفت: «آ‌نها می‌خواستند کودتا راه بیاندازند و سعی داشتند ما را از دفتر کار کاخ سفید بیرون کنند. آنها حتی قبل از ورود من به کاخ سفید با تحقیقات جعلی به ما ضربه زدند و به این کار ادامه می‌دهند.» 
به گزارش فارس وی تصریح کرد: «کشور ما رو به نابودی می‌رود و ما می‌خواهیم بار دیگر آمریکا را بزرگ کنیم و من لبخند می‌زنم اما چیزی برای لبخند زدن وجود ندارد زیرا اوضاع کشور ما در حال بد شدن است. اگر این رویه ادامه داشته باشد، دیگر کشوری نخواهیم داشت. فکر نمی‌کنم هیچ‌ رئیس‌جمهوری چنین آسیبی وارد کرده باشد.»
ترامپ در ادامه افزود:‌ «اگر به همه چیز، اقتصاد، تورم، کووید، شرمساری نظامی در افغانستان نگاهی بیاندازید، متوجه می‌شوید که آسیبی که این مرد در یک سال گذشته به کشور زد، هیچ‌ کس نزد. ارزش ارتش ما در چشم عموم ۷۰ درصد کاهش داشته است. ما به جز ژنرال‌های تلویزیونی که افراد احمقی هستند، ژنرال‌های بزرگی داریم.»وی سپس در پایان مصاحبه با اشاره به اینکه همه‌گیری کرونا خسارت ۶۰ تریلیون دلاری در سراسر جهان به وجود آورده است، گفت: من در قضیه مالیات‌ها، مقررات زدایی، تجارت و چیزهای دیگر، اقدامات بیشتری در مقایسه با آنچه که اکثر رؤسای جمهور در ۳۰ سال انجام داده‌اند، انجام دادم و سپس با کووید چین، متحمل ضربه شدم». رئیس‌جمهور سابق آمریکا در حالی بارها مدعی شده است که کرونا یک ویروس چینی است که حتی تحقیقات سازمان جهانی بهداشت و محققان برجسته جهان نیز چنین چیزی را تأیید نکرده‌اند و چینی نیز بارها این ادعاها را رد کرده‌اند.
آشفتگی کاخ سفید
خبر دیگر اینکه یادداشت‌های فاش شده از یک نشست کاخ سفید نشان‌دهنده عمق آشفتگی برنامه‌ها و عدم آمادگی دولت بایدن برای خارج کردن متحدان افغان آمریکا از افغانستان تنها چند ساعت قبل از تصرف کابل به دست طالبان است.  بر اساس این یادداشت‌ها که به دست وبگاه خبری «آکسیوس» رسیده، ساعاتی قبل از اینکه طالبان کنترل پایتخت افغانستان را در ۱۵ اوت ۲۰۲۱(24 مرداد 1400) به دست بگیرند، مقامات ارشد دولت آمریکا هنوز در حال بحث و بررسی و تعیین اقدامات اولیه مربوط به تخلیه گسترده غیرنظامیان بودند.به گزارش آکسیوس، گرچه دولت بایدن جلسات زیادی برگزار می‌کرد، اما در بی‌کنشی ناشی از بوروکراسی گیر کرده بود و تا آخرین لحظه فوریت لازم وجود نداشت و با اینکه مکرر کلمه فوراً در این سند استفاده شده، واضح است که مقامات آمریکایی هنوز در بعدازظهر ۱۴ اوت(23 مرداد) در تلاش بودند تا برنامه‌های خود را نهایی کنند.