کد خبر: ۲۳۲۹۳
تاریخ انتشار : ۱۵ شهريور ۱۳۹۳ - ۲۱:۲۶
حجتی خبر داد

تشکیل ستاد توسعه صادرات محصولات غذایی ایران به روسیه

وزیر جهاد کشاورزی گفت: ستاد توسعه صادرات محصولات غذایی ایران به روسیه در وزارت جهاد کشاورزی تشکیل شد.
محمود حجتی برنامه‌ریزی و پشتیبانی برای توسعه صادرات محصولات کشاورزی را از اولویت‌های وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد و با اشاره به ایجاد شرایط ویژه بین اتحادیه اروپا و روسیه، گفت: ستاد توسعه صادرات محصولات غذایی ایران به روسیه در وزارت جهاد کشاورزی تشکیل شده است.
وی با تقدیر از ایجاد  زنجیره تولید گوشت مرغ با ظرفیت 100هزار قطعه‌ای در کاشمر، عنوان کرد: گوشت مرغ و تخم‌مرغ از جمله اجناسی است که در نظر است به روسیه صادر شود.
وزیر جهاد کشاورزی افزود: صادرات به روسیه تلاش واحدهای تولیدی را می‌طلبد، تا با تامین موارد صادراتی در حفظ منافع کشور و اشتغال‌زایی گام بردارند.
حجتی خاطرنشان کرد: سیاست جهاد کشاورزی حمایت از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی است و اگر در این زمینه سرمایه‌گذاران ورود پیدا کنند، ما نیز آمادگی داریم که با تمام توان از آنها حمایت کنیم.
وزیر جهاد کشاورزی در دومین روز سفر خود به خراسان رضوی در جریان بازدید از کشت و صنعت پیشرو صالح شهرستان کاشمر در نشست با نمایندگان تشکل‌های دامی استان خراسان رضوی شرکت کرد.
ایران برای همکاری با روسیه محدودیتی ندارد
وزیر نفت نیز در آستانه یازدهمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه اعلام کرد: ایران برای همکاری با روسیه در زمینه‌های مختلف اقتصادی هیچ محدودیتی ندارد.
بیژن زنگنه در گفت‌وگو با شانا درباره سفر دو روزه (17 تا 19 شهریور ماه) هیئت روسی به ایران اظهار کرد: ایران هیچ محدودیتی برای همکاری با روسیه درزمینه‌های مخلتف ندارد و همکاری دو کشور در زمینه اقتصادی باید به سطح قابل قبولی برسد.
رئیس طرف ایرانی کمیسیون همکاری‌های مشترک ایران و روسیه با اشاره به این که در این سفر همه حوزه‌های همکاری در زمینه کشاورزی، حمل و نقل، تجارت، صنعت و معدن، انتقال فناوری و انرژی بحث و بررسی می‌شود، تصریح کرد: دو کشور ایران و روسیه تلاش می‌کنند که روابط بین آنها به سطح قابل قبولی توسعه یابد.