کد خبر: ۲۳۱۴۱۳
تاریخ انتشار : ۱۳ آذر ۱۴۰۰ - ۲۰:۰۵

رسوایی جدید در کاخ ملکه پول بدهید، القاب سلطنتی بگیرید

 
 
رسانه‌های انگلیسی فاش کردند که دستیار شاهزاده «چارلز»، ولیعهد انگلیس، به یک میلیاردر عربستانی گفته که در ازای کمک مالی به بنیاد چارلز، می‌تواند شهروندی انگلیس و نیز لقب سلطنتی دریافت کند!
بر اساس خبرهای درز کرده در رسانه‌های انگلیس «مایکل فاست»، مدیرعامل بنیاد شاهزاده چارلز و دستیار اصلی وی، پس از مطرح شدن اتهامات فراوان، ماه پیش استعفا کرد. دستیار پیشین شاهزاده چارلز به «محفوظ ماری مبارک بن محفوظ»، میلیاردر اهل عربستان، وعده داده بود در صورت اهدای کمک مالی به بنیاد ولیعهد انگلیس، شهروندی انگلیس و مقام سلطنتی دریافت کند. در نامه‌ای که مایکل فاست در سال 2017 خطاب به دکتر محفوظ نوشته آمده است بنیاد ولیعهد انگلیس خوشحال است از نفوذش برای کمک به میلیاردر عربستانی استفاده کند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، بنیاد شاهزاده چارلز مدعی شده است که ولیعهد انگلیس، از دادن شهروندی و مقام سلطنتی، در ازای پرداخت کمک مالی به بنیاد وی، بی‌خبر بوده است. این در حالی است که ولیعهد انگلیس، سال‌ها با مایکل فاست کار می‌کرده و زمانی گفته بوده است که بدون وی نمی‌تواند امورش را مدیریت کند.