ضیافت برداشت فلفل در فضا
ایستگاه فضایی بینالمللی اخیرا با انتشار تصاویری در حساب کاربری خود در اینستاگرام نوشت: اکنون زمان برداشت فلفل و آزمایش طعم آن در فضا بود.
به گزارش خبرگزاری فارس، کاترین مگان مک آرتور پژوهشگر و فضانورد آمریکایی که در حال حاضر از فضانوردان ایستگاه فضایی بینالمللی است، با انتشار تصاویری از برداشت فلفل در فضا نوشت: «پس از برداشت محصول، طعم فلفل قرمز و سبز را چشیدیم. سپس نظرسنجیها را پر کردیم (باید دادهها را داشته باشیم!). در نهایت، بهترین تاکوهای فضایی خود را درست کردم: گوشت گاو، گوجه فرنگی و فلفل».
اخیرا فضانوردان در آزمایشی موسوم به « Plant Habitat-۰۴» به رشد فلفل در فضا پرداخته بودند. حال خدمه ایستگاه فضایی پس از ماهها، ثمره تلاشهای خود را دیدهاند که یکی از آنها رشد این فلفلهاست. آزمایش پرورش فلفل یکی از پیچیدهترین آزمایشات رشد محصولات کشاورزی در فضا تا به امروز است.