کد خبر: ۲۲۳۳۸۶
تاریخ انتشار : ۱۵ مرداد ۱۴۰۰ - ۲۱:۳۹

صهیونیست‌ها روستای «العراقیب» را برای صدونودویکمین بار تخریب کردند

بولدزرهای رژیم صهیونیستی بار دیگر وارد روستای «العراقیب» شده و خانه‌های ساده فلسطینیان را برای صد و نود و یکمین بار تخریب کردند. فلسطینی‌ها می‌گویند، این روستا را دوباره می‌سازند.


رژیم صهیونیستی برای یهودی ‌‌سازی تمام فلسطین برنامه دارد و این برنامه را از طریق تخریب خانه‌های فلسطینیان نیز جلو می‌برد. صهیونیست‌ها با ساخت و سازهای غیرقانونی تاکنون منازل شمار زیادی از فلسطینیان را تخریب کرده‌اند و کشورهای غربی نیز در جدی‌ترین حالت، به انتقادهای زبانی بسنده کرده و جلوی این جنایت را نمی‌گیرند.
این رژیم سعی دارد با این حربه، فلسطینیان را از خانه‌ها و روستاهای خود کوچ دهد تا بتواند شهرک ‌‌سازی را گسترش دهد. اما یک روستا در جنوب فلسطین اشغالی وجود دارد که به نماد مقاومت دربرابر جنایت‌های اسرائیل تبدیل شده است.
بولدزرهای رژیم صهیونیستی با همراهی نظامیان این رژیم روز پنجشنبه برای صد و نود و یکمین بار وارد روستای «العراقیب» در صحرای «نقب» در جنوب فلسطین اشغالی شده و خانه‌های ساکنان را تخریب کردند. به نوشته وبگاه فلسطین آنلاین، رژیم صهیونیستی در سال ۲۰۱۰ حکم به غیر قانونی بودن این روستا و ده‌ها روستای فلسطینی‌نشین در صحرای نقب داد. اما ساکنان این روستاها می‌گویند که خانه‌هایشان پیش از تشکیل رژیم صهیونیستی اینجا بوده است. روستای «العراقیب» از زمان امپراتوری عثمانی وجود دارد!
صهیونیست‌ها برای اولین بار در سال ۲۰۱۰ دست به تخریب خانه‌های روستای العراقیب زدند که تاکنون ۱۹۱ بار این اقدام تکرار شده است، اما ساکنان هر بار پس از خروج بولدوزرها و مأموران، اقدام به باز‌‌سازی خانه‌هایشان با وسایل ساده می‌کنند.
در «العراقیب» بیش از ۸۰ فلسطینی در قالب ۲۲ خانواده زندگی می‌کنند. در اولین تخریب در سال ۲۰۱۰ صدها تن از ساکنان مجبور به کوچ از روستا شدند اما ۸۰ نفر باقی مانده و در سال‌های اخیر به نماد ایستادگی مردم فلسطین پای خاک آباء و اجدادیشان تبدیل شده‌اند. در صحرای نقب، ۵۱ روستا واقع شده است که رژیم صهیونستی از سال ۱۹۵۱ به دنبال تخریب آنها و کوچاندن اجباری ساکنانش است. فلسطینی‌ها گفته‌اند، دوباره این روستا را می‌سازند.