# پرسه ـ در ـ فضای ـ مجـازی
دروغ قطع اینترنت
شینا:«خیلی فرق است بین نقد عالمانه و سؤال پرسیدن، با تخریب و توهین کردن...حق داری اگر سؤال یا نقدی به طرح تصویب نشده مجلس داشته باشی اما حق نداری قطار توهین و ترس را روی ریل جمهور به حرکت در بیاوری».
کرونا تمام شدنی است؟
علی: «ترکیه با اینکه بیشترین آمار تزریق واکسن رو داشته دوباره موج جدید شروع شد توی این کشور روزانه ۲۰ هزار نفر. عجب داستانی شده کرونا و دنیا.»
آفرین به نازنین ملایی
سبحان برکتی: «نازنین ملایی در مرحله فینال مسابقات روئینگ بانوان المپیک۲۰۲۰، در رده یازدهم قرار گرفت. شاید چون مدال نیاورده زیاد ازش اسم نیارن تو رسانه! اما بهتون بگم که ایشون بهترین نتیجه تاریخ قایقرانی ایران را در المپیک رقم زده.»
چرا از دولت روحانی گلهمندیم؟
سیدحسن عاملی: «ما از دولت فعلی ایران گلایهمندیم که در طول این هشت سال بارها و بارها سوژههای بزرگی دست دشمنان غدار ما داد و با آماده کردن زمینه شماتت، غرور ملت ما را شکست. ما از هرچه بگذریم، از این نخواهیم گذشت.»
فرد مسیحی که با کلام مولا علی(ع) مسلمان شد
ایزدی: «از او پرسیدم چطور شد مسلمان شدی؟ گفت بعد از خواندن این جمله علی(ع): «به خدا سوگند اگر اقلیمهای هفتگانه با آنچه در زیر آسمانهایش قرار دارد به من داده شود تا خدا را با گرفتن پوست جوى از دهان مورچهای نافرمانى کنم هرگز نخواهم کرد.» هر بار این جمله را میگفت چشمانش پر از اشک میشد. آقای پاول چندی پیش در آمریکا درگذشت، برادری که در خانواده مسیحی متولد شد و حدود ۲۵ سال آخر عمرش مسلمان شیعه بود و اسم علی را برای خود برگزید. انشاءالله توفیق دیدار حضرت را داشته و به یاد ما هم بوده.»
مقاومت ارزشآفرین است
محمدصادق شهبازی: «محمدعلی کلی مربوط به نسل پدران و پدربزرگهای ما، اما ماندگار؛ نه فقط بخاطر بوکس بخاطر جوانمردی: نرفتن به ویتنام، دفاع از حقوق مسلمانان و سیاهان. مایکل جوردن قهرمان بلامنازع انبیای، خود ما هر جمعه میدیدیمش. ولی امروز کسی او را به یاد نمیآورد. حاضر نبود از حقوق سیاهان دفاع کند. تهانی قحطانی جودوکار عربستانی بخاطر المپیک حجاب برداشت، مقابل جودوکار اسرائیلی بازی کرد و یازده هیچ هم شکست خورد. قطعا او نخواهد ماند. سرنوشت محتوم امثال سعید ملایی و کیمیا علیزاده هم همین است. اما امثال فتحی نورین و محمدعبدالرسول ماندگارند. مخصوصا محمد که مقابل سازش دولتش ایستاد.»
علفکش سرطانزا
کاربری نوشت: «هزاران کشاورز آمریکایی مبتلا به سرطان خون از کارخانجات مونسانتو بخاطر مواد سرطانزایی که در علفکش راند آپ استفاده شده شکایت کردند. متاسفانه این علف کش در ایران هم استفاده میشه.»