kayhan.ir

کد خبر: ۲۲۱۹۹۴
تاریخ انتشار : ۲۳ تير ۱۴۰۰ - ۲۰:۰۱
یک مسئول:

سهام عدالت قابل انتقال نیست

مدیر فنی سهام عدالت تصریح کرد: به لحاظ قانونی موضوعی به عنوان انتقال سهام عدالت وجود ندارد.

 


محمود حسنلو اظهار داشت: به لحاظ قانونی موضوعی به عنوان انتقال سهام عدالت وجود ندارد مگر آنکه سهامدار فوت کرده و سهام به وراث انتقال یافته باشد و یا اینکه خرید و فروشی انجام شود.
وی درباره اینکه سهام عدالت در برخی پرتفوی‌ها موجود است و در برخی وجود ندارد، گفت: افراد پرتفوی‌های به روز شده خود را می‌توانند با مراجعه به سایت سهام عدالت مشاهده کنند. افرادی هم که در سامانه سجام ثبت‌نام کرده‌اند می‌توانند با مراجعه به درگاه یکپارچه بازار سرمایه، از وضعیت سهام خود مطلع شوند.
مدیر فنی سهام عدالت در خصوص انتقال سهام عدالت به پرتفوی کارگزاری‌ها، گفت: سهامدارانی که روش غیر مستقیم را انتخاب کردند و نماد آن‌ها باز است، با انتخاب تغییر کارگزار ناظر و به دنبال آن حضور در پرتفوی کارگزاری، معاملات خود را انجام دهند.
وی ادامه داد: اما افرادی که هنوز شرکت آن‌ها ثبت نشده و کارهای پذیرش آن‌ها تکمیل نشده است، نمی‌توانند معامله کنند و مابقی نیز که ثبت شده، اما قابل معامله نیستند و نماد آن‌ها بسته است می‌توانند در پرتفوی خود آورده و روی آن اقدامی انجام ندهند.
مدیر فنی سهام عدالت درباره دریافت اعتبار سهام عدالت افزود: در حال حاضر دو بانک ملی و تجارت به صورت آنلاین کارهای مربوط به تقاضا و ثبت‌نام افراد متقاضی دریافت کارت اعتباری و یا وام سهام عدالت را در حوزه بانکی انجام داده‌اند؛ همچنین به طور آنلاین سهام آن‌ها به وثیقه گذاشته شده است تا اعتبار برای افراد پرداخت شود. لازم به ذکر است این سرویس به همه بانک‌ها داده شده است. دو بانک ملی و تجارت از اسفندماه سال گذشته این سیستم را به بهره‌برداری رسانده‌اند و مابقی بانک‌ها نیز در حال پیاده‌سازی و اجرای آن هستند.
وی اضافه کرد: مقدار این اعتبار ۷ میلیون تومان است و پرداخت به شکل آنلاین در اختیار افراد گذاشته می‌شود.
حسنلو در خصوص جاماندگان سهام عدالت نیز گفت: موضوع جاماندگان از سهام عدالت، سال گذشته در مجلس شورای اسلامی مطرح شد، اما هنوز مصوب نشده است؛ این موضوع در صورت تصویب به سازمان خصوصی‌سازی اعلام و کارهای اجرایی به ما سپرده می‌شود.